Data: |
2021 |
Descripció: |
1 pag. |
Nota: |
Pòster |
Nota: |
Juny |
Nota: |
Premi UAB de la Fundació Autònoma Solidària (FAS) als millors Treballs de Fi de Grau sobre desenvolupament sostenible i justícia global. 5a Edició, curs 2020/2021 |
Drets: |
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. |
Llengua: |
Anglès |
Titulació: |
Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925] |
Pla d'estudis: |
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974] |
Document: |
Treball final de grau |
Àrea temàtica: |
Ciència i Tecnologia dels Aliments |
Matèria: |
Dieta mediterrània (Regió) ;
Vegetarianisme ;
Canvis climàtics ;
Medi ambient ;
Anàlisi d'impacte |