Inici > Beques > Beques de formació d'investigadors > Beques predoctorals

La Universitat Autònoma de Barcelona és reconeguda internacionalment per la qualitat i el caràcter innovador de la seva recerca. En la seva línia d'enfortir la investigació científica, la UAB ofereix beques predoctorals i postdoctorals en tots els seus àmbits científics. Aquestes beques formen part de les diverses convocatòries que aniran apareixent durant el curs.

En aquest apartat trobareu informació detallada sobre l'oferta de recerca que ofereix la UAB. Podeu també consultar les darreres convocatòries de les beques del Ministeri d'Educació i Ciència i de la Generalitat.

Les llistes de les resolucions de les convocatòries que apareixen en aquesta pàgina són les úniques que contenen informació oficial i actualitzada. Qualsevol informació obtinguda a través de buscadors d'Internet pot no estar actualitzada o amb continguts no relacionats.

 Beques predoctorals 
Beques postdoctorals
UAB Projectes
Generalitat
Ministeri de Ciència i Innovació

7a CONVOCATÒRIA
La UAB posa en marxa la setena convocatòria de 59 beques predoctorals d’investigació per a personal en formació destinades a departaments d'aquesta universitat. Els becaris han d'estar matriculats el curs 2010/2011 en programes de doctorat o màsters oficials de la UAB per a dur a terme la tesi doctoral.

CONVOCATÒRIA
Feu clic aquí per descarregar-vos el document de la convocatòria (pdf)

Requisits
En el moment de formalitzar la beca, els beneficiaris han d'acreditar estar en possessió del títol de llicenciat, enginyer o arquitecte superior o haver superat els requisits per accedir als ensenyaments de tercer cicle o estudis oficials de postgrau.

En el moment de la formalització de la beca cal que els beneficiaris estiguin matriculats el curs 2010/2011 a un màster oficial o a un doctorat de la UAB.

Durada i import
Aquestes beques tenen una durada de 4 anys (48 mesos).

L'import anual de la beca és de 12.371€ durant els dos primers anys, i de 17.381€ anuals els dos darrers anys.

Periode
El periode de presentació de sol·licituds és del 22 de març al 14 d'abril de 2010.

Candidats que hauran d'adjuntar a la seva sol·licitud, com a màxim el dia 8 de maig de 2010, la documentació reclamada.
(Article 5 de la Convocatòria)

Resolució
La Comissió de Personal Acadèmic emet la resolució que aprova la relació provisional de les persones seleccionades i les de la llista d'espera, que es farà pública en aquest web durant el mes de juny de 2010. La relació definitiva de persones candidates seleccionades i de la llista d'espera es farà pública durant el mes de juliol de 2010. Les persones seleccionades rebran una comunicació a l'adreça electrònica que han indicat al formulari de sol·licitud.

 

PROCEDIMENT DE FORMALITZACIÓ DE LA SOL·LICITUD

·Fes un clic sobre el Departament on vols sol·licitar la beca i tria la línia d'investigació on t'agradaria participar.

·Per formalitzar la sol·licitud s'ha d'omplir un únic formulari. Si està interessat en més d'un perfil ho indicarà a l'apartat previst en el formulari de sol·licitud i adjuntarà la documentació que es demana en format electrònic.

Departaments que en aquesta convocatòria ofereixen beques