Inici > Beques > Beques de formació d'investigadors > Beques predoctorals > Generalitat

La Universitat Autònoma de Barcelona és reconeguda internacionalment per la qualitat i el caràcter innovador de la seva recerca. En la seva línia d'enfortir la investigació científica, la UAB ofereix beques predoctorals i postdoctorals en tots els seus àmbits científics. Aquestes beques formen part de les diverses convocatòries que aniran apareixent durant el curs.

En aquest apartat trobareu informació detallada sobre l'oferta de recerca que ofereix la UAB. Podeu també consultar les darreres convocatòries de les beques del Ministeri d'Educació i Ciència i de la Generalitat.

Les llistes de les resolucions de les convocatòries que apareixen en aquesta pàgina són les úniques que contenen informació oficial i actualitzada. Qualsevol informació obtinguda a través de buscadors d'Internet pot no estar actualitzada o amb continguts no relacionats.

 Beques predoctorals 
Beques postdoctorals
UAB Departaments
UAB Projectes
Ministeri de Ciència i Innovació

FI. Beques i ajuts destinats a les universitats, centres de recerca per a la formació i contractació de personal investigador novell, per a l'any 2010 (FI), en el marc del Pla de recerca i innovació de Catalunya .

Borsa de la beca   
L'import de les beques és de 14.400 euros bruts anuals. Aquest import es liquidarà en 12 mensualitats.

Terminis
-El termini de presentació de sol·licituds de les persones interessades restarà obert del 3 al 21 de setembre de 2009.

Estat
Tancada 

Convocatòria
Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya. Núm. 5456 - 02/09/2009

Més informació
UAB. Àrea d'Investigació i de Desenvolupament
    
.......................................................................................................................
Les sol·licituds de noves beques es tramitaran a través de la plataforma de Serveis i Tràmits de la Generalitat de Catalunya, per tant caldria que tots els possibles sol·licitants estiguessin registrats, en aquesta plataforma, en el moment en que s'obrís el termini de presentació de les sol·licituds.