Formatges baixos en greix
Vilas Franquesa, Arnau
Juan Godoy, Bibiana, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Data: 2013
Descripció: 18 pag.
Resum: Es tracta d'un treball de revisió bibliogràfica sobre els formatges baixos en greix.
Resum: Es pretén englobar una visió general d'aquest producte, els mètodes de fabricació utilitzats i els seus efectes. Es destaca l'ús de mimètics del greix, centrant-me en l'ús de l'inulina en la producció d'aquests tipus de productes.
Nota: Títol del póster : Low fat cheese.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Pla d'estudis: Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Document: Treball final de grau ; Text
Àrea temàtica: Ciència i Tecnologia dels Aliments
Matèria: Formatges ; Aliments



18 p, 469.6 KB

Póster en anglès
1 p, 732.0 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Veterinària. TFG

 Registre creat el 2014-10-15, darrera modificació el 2022-05-07



   Favorit i Compartir