Formatges baixos en greix
Vilas Franquesa, Arnau
Juan Godoy, Bibiana, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Date: 2013
Description: 18 pag.
Abstract: Es tracta d'un treball de revisió bibliogràfica sobre els formatges baixos en greix.
Abstract: Es pretén englobar una visió general d'aquest producte, els mètodes de fabricació utilitzats i els seus efectes. Es destaca l'ús de mimètics del greix, centrant-me en l'ús de l'inulina en la producció d'aquests tipus de productes.
Note: Títol del póster : Low fat cheese.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Català
Studies: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Study plan: Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Document: Treball final de grau ; Text
Subject area: Ciència i Tecnologia dels Aliments
Subject: Formatges ; Aliments



18 p, 469.6 KB

Póster en anglès
1 p, 732.0 KB

The record appears in these collections:
Research literature > Bachelor's degree final project > Faculty of Veterinary Medicine

 Record created 2014-10-15, last modified 2024-05-25



   Favorit i Compartir