Niños okupas
Bassa Serras, Alicia
Llinés, Montserrat, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Data: 2014
Descripció: 81 pag.
Resum: Es tracta d'un documental de denúncia encarat a un fenomen que no té molts anys: l'okupació de pisos i cases per part de nens menors d'edat. La ciutat de Salt, on s'han detectat nombrosos casos amb aquestes característiques, sembla viure al marge de les situacions extremes que estan patint aquests joves. La sensació d'exclusió social i veure minvades moltes de les seves expectatives els condueix a una vida de delinqüència de la qual resulta molt difícil escapar. Aproparem les càmeres a aquests "nens okupes" per observar com viuen, que els ha portat fins a aquesta situació i quines sortides tenen.
Resum: Se trata de un documental de denuncia encarado a un fenómeno que no tiene muchos años. La okupación de pisos y casas por parte de niños menores de edad. La ciudad de Salt, donde se han detectado varios casos con estas características, parece vivir al margen de las situaciones extremas que están padeciendo sus jóvenes. La sensación de exclusión social y ver mermadas muchas de sus expectativas les conducen a una vida de delincuencia de la cual resulta muy complicado escapar. Acercaremos las cámaras a estos "niños okupas" para observar cómo viven, que les condujo hasta aquí y que salidas tienen.
Resum: This documentary denounces a recent phenomenon: the occupation of apartments and houses by minor children. Numerous cases of these characteristics have been detected in Salt (Girona), and these children are living apart from society in extreme conditions. The feeling of social exclusion and the depletion of their life expectations lead them to a delinquency life where once inside, is very difficult to exit. We will bring these children to the cameras to observe how they live, what led them to this situation and what their possible futures are.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Periodisme [2501933]
Pla d'estudis: Grau en Periodisme [971]
Document: Treball final de grau ; Text
Matèria: Salt ; Nens ; Okupes ; Niños ; Okupas



81 p, 2.4 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2014-10-30, darrera modificació el 2022-05-07



   Favorit i Compartir