La planificació de la comunicació interna a "Ambiel" (pseudònim). Anàlisi, diagnòstic i estratègia
Sanz Valls, Maria del Mar
Enrique, Ana Mª, (Ana María), dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Publicitat, Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Date: 2014
Description: 42 pag.
Abstract: El present treball és un projecte laboral. S'ha pres com a referència una empresa real (de la qual no es revela el nom per raons de confidencialitat) i s'ha analitzat la seva comunicació interna actual. A partir d'aquest anàlisis s'han diagnosticat els punts febles de la mateixa i s'ha proposat una estratègia de comunicació interna adaptada per millorar-ne l'actual. El projecte és una col·laboració real amb l'empresa en qüestió, que estudiarà la seva aplicació.
Abstract: El presente trabajo es un proyecto laboral. Se ha tomado como referencia una empresa real (de la que no se revela el nombre por razones de confidencialidad) y se ha analizado su comunicación interna actual. A partir de este análisis se han diagnosticado los puntos débiles de la misma y se ha propuesto una estrategia de comunicación interna adaptada para mejorar la actual. El proyecto es una colaboración real con la empresa en cuestión, que estudiará su aplicación.
Abstract: The present work is a work project. A real company (which name is not mentioned for reasons of confidentiality) has been taken as a reference and its current internal communication has been analyzed. From this analysis were have been diagnosed the weaknesses and an internal communication tailored strategy has been proposed to improve the current one. The project is a true collaboration with the company in question, which will consider its application.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Català
Studies: Periodisme [2501933]
Study plan: Grau en Periodisme [971]
Document: Treball final de grau ; Text
Subject: Comunicació interna ; Empresarial ; Anàlisi ; Diagnòstic ; Estratègia ; Planificació



42 p, 2.8 MB

The record appears in these collections:
Research literature > Bachelor's degree final project > Faculty of Communication Studies. TFG

 Record created 2014-11-10, last modified 2022-05-07



   Favorit i Compartir