La dimensió educativa dels Jocs Olímpics
Cerezuela, Berta
Centre d'Estudis Olímpics

Títol variant: La dimensión educativa de los Juegos Olímpicos
Títol variant: Educational dimension of the Olympic Games
Publicació: Barcelona Centre d'Estudis Olímpics, Universitat Autònoma de Barcelona; Ajuntament de Barcelona 2011
Descripció: 10 pag.
Resum: Berta Cerezuela desenvolupa el treball "La dimensió educativa dels Jocs Olímpics", una línia d'investigació desplegada al llarg de dos anys per encàrrec del CIO i que en el futur continua oberta a la recerca de la creació de noves eines i materials accessibles en línia que siguin atractius als educadors per integrar els valors en el currículum acadèmic.
Resum: Berta Cerezuela desarrolla el trabajo "La dimensión educativa de los Juegos Olímpicos", una línea de investigación desplegada a lo largo de dos años por encargo del CIO y que en el futuro sigue abierta en busca de la creación de nuevas herramientas y materiales accesibles en línea que resulten atractivos a los educadores para la integración de los valores en el currículo académico.
Resum: Berta Cerezuela's article is on the "Educational Dimension of the Olympic Games", a line of research undertaken over a two-year period under commission by the IOC, and one that will remain open in the future in order to develop new tools and online materials to enable educatorsanglèsCatalà,.
Drets: Tots els drets reservats.
Llengua: Castellà
Document: Capítol de llibre
Matèria: Jocs Olímpics ; Juegos Olímpicos ; Olympic Games ; Llegat ; Legado ; Legacy ; Cultura ; Culture ; Educació ; Educación ; Education
Publicat a: Mosaic olímpic: recerca multidisciplinar i difusió dels estudis olímpics. CEO-UAB: 20 anys, 2011, p. 193-202

Podeu consultar el llibre complet a: https://ddd.uab.cat/record/132636


17 p, 747.8 KB

Español
17 p, 893.6 KB

English
16 p, 640.1 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències socials i jurídiques > Institut de Recerca de l’Esport (IRE) > Centre d'Estudis Olímpics de la Universitat Autònoma de Barcelona (CEO-UAB)
Llibres i col·leccions > Capítols de llibres

 Registre creat el 2015-06-19, darrera modificació el 2022-09-04



   Favorit i Compartir