Menjar Preparat i Restauració Col·lectiva [103963]
Rodríguez Jerez, José Juan
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Data: 2015-16
Resum: 1. Descriure els conceptes fonamentals, els fonaments històrics i les bases bibliogràfiques. 2. Demostrar que coneix les bases fonamentals en el disseny higiènic de les instal·lacions. 3. Identificar els diferents sistemes d'avaluació de la seguretat alimentària aplicades a les instal·lacions. 4. Demostrar que coneix els diferents equipaments utilitzables a en restauració col·lectiva. 5. Interpretar la composició nutricional dels plats elaborats i el seu paper en la salut dels individus. 6. Discriminar la informació rellevant en matèria de seguretat dels aliments. 7. Analitzar els efectes i la influència de la tecnologia en el valor nutricional dels aliments.
Resum: This matter will be focused in the development of foods ready to eat and the catering development. Wi will study the different equipment to be used in an industrial level, hygienic conditions, formulation of the dishes, design and distribution of the space to assure an efficient industrial kitchen. For practical works, several visits must be performed wit the aim to develop a practical work, addressed to the design of a correct industrial kitchen, including the facilites, food formulations, conservation and maintenance of nutritional values.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català.
Titulació: Veterinària [2502445] ; Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Pla d'estudis: Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974] ; Graduat o Graduada en Veterinària [955]



Català
5 p, 30.0 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2015-07-22, darrera modificació el 2018-11-16



   Favorit i Compartir