Les Bandes Sonores de San Miguel i d'Estrella Damm
Bernabeu Aragó, Andrea
Martínez Surinyac, Gabriel, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Publicitat, Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Títol variant: Las Bandas Sonoras de San Miguel y de Estrella Damm
Títol variant: Soundtracks San Miguel and Estrella Damm
Data: 2015
Descripció: 55 pag.
Resum: Es tracta d'un treball de recerca per conèixer la tendència publicitària de dues marques nacionals de cervesa. Estella Damm i San Miguel comuniquen en les seves campanyes utilitzant el canal de la música indie com a reclam per arribar al consumidor. Ambdues ofereixen anualment a l'espectador, una experiència de marca rodada amb caràcter de videoclip.
Resum: Se trata de un trabajo de investigación para conocer la tendencia publicitaria de dos marcas nacionales de cerveza. Estrella Damm y San Miguel comunican en sus campañas utilizando el canal de la música indie como reclamo para llegar al consumidor. Ambas ofrecen anualmente al espectador, una experiencia de marca rodada con carácter de videoclip.
Resum: It is about an investigation project to know about the advertising trend of two nacional beer brands (o brands of beer). "Estrella Damm" and "San Miguel" communicate their campaign using indie music as a claim to reach out to the consumer. Yearly, both offer the expectator a brand experience through a videoclip.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Publicitat i Relacions Públiques [2501935]
Pla d'estudis: Grau en Publicitat i Relacions Públiques [972]
Document: Treball de recerca ; Treball final de grau ; Text
Matèria: Música ; Publicitat ; Estrella Damm ; San Miguel



55 p, 1.8 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2015-09-03, darrera modificació el 2023-07-20



   Favorit i Compartir