Femen: el poder dels mugrons en el segle XXI
Pijuán Tuduri, Amelia
Gallego Ayala, Joana, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Mitjans, Comunicació i Cultura)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Títol variant: Femen: el poder de los pezones en el siglo XXI
Títol variant: Femen: the power of nipples in the XXI century
Data: 2015
Descripció: 109 pag.
Resum: El treball pretén realitzar una anàlisi del tractament del moviment feminista Femen, creat el 2008, en sis mitjans de comunicació internacionals, a partir de la cobertura de diferents accions de protestes realitzades entre el 2012 i el 2014. Inclou una síntesi i contextualització de la història del feminisme i de Femen, així com una relació de les seves accions amb el que s'ha publicat posteriorment en els mitjans de comunicació.
Resum: El trabajo pretende realizar un análisis del tratamiento del movimiento feminista Femen, creado el 2008, en seis medios de comunicación internacionales, a partir de la cobertura de diferentes acciones de protesta realizadas entre el 2012 y el 2014. Incluye una síntesi y contextualización de la historia del feminismo y de Femen, así como una relación de sus acciones con lo que se ha publicado posteriormente en los medios.
Resum: The purpose of this research is to analyse the media treatment of the feminist movement Femen, which was founded) in 2008, based on the coverage in six international media of several protests carried out from 2012 to 2014. After summarising and contextualising Femen and feminism history, this thesis addresses the connection between the actions of the Femen movement and what was subsequently published in the media.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Periodisme [2501933]
Pla d'estudis: Grau en Periodisme [971]
Document: Treball de recerca ; Treball final de grau ; Text
Matèria: Femen ; Mitjans de comunicació ; Feminisme ; Sextremisme ; Periodisme



109 p, 33.3 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2015-09-28, darrera modificació el 2023-07-18



   Favorit i Compartir