Data: |
2014 |
Descripció: |
1 pag. |
Resum: |
This paper is caring of the harm caused by biogenic amines really being in the diet with a high incidence in minor illnesses. Also will be mentioned in which foods are present, its origin, its detrimental effect and how determined and quantified analytically, giving his interest in f. safety. |
Nota: |
Póster |
Drets: |
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. |
Llengua: |
Anglès |
Titulació: |
Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925] |
Pla d'estudis: |
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974] |
Document: |
Treball final de grau ; Text |
Àrea temàtica: |
Ciència i Tecnologia dels Aliments |
Matèria: |
Tècniques cromatogràfiques ;
Amines ;
Tecnologia dels aliments |