Data: |
2014 |
Descripció: |
1 pag. |
Resum: |
Acrylamide (AA) is an organic molecule with low molecular weight and high solubility in water. It can be formed in starchy foods cooked at high temperatures, above 120 °C, using technical processes, such as fried, baked or roasted. Moreover AA is recognized as a carcinogenic, neurotoxic and genotoxic substance to humans. |
Nota: |
Pòster |
Drets: |
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. |
Llengua: |
Anglès |
Titulació: |
Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925] |
Pla d'estudis: |
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974] |
Document: |
Treball final de grau ; Text |
Àrea temàtica: |
Ciència i Tecnologia dels Aliments |
Matèria: |
Acrilamida ;
Tecnologia dels aliments ;
Toxicologia |