Acrylamide in food
Alemany Oliveras, Ricard
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Fecha: 2014
Descripción: 1 pag.
Resumen: Acrylamide (AA) is an organic molecule with low molecular weight and high solubility in water. It can be formed in starchy foods cooked at high temperatures, above 120 °C, using technical processes, such as fried, baked or roasted. Moreover AA is recognized as a carcinogenic, neurotoxic and genotoxic substance to humans.
Nota: Pòster
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Lengua: Anglès
Titulación: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Plan de estudios: Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Documento: Treball final de grau ; Text
Área temática: Ciència i Tecnologia dels Aliments
Materia: Acrilamida ; Tecnologia dels aliments ; Toxicologia



1 p, 3.8 MB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Trabajos de Fin de Grado > Facultad de Veterinaria. TFG

 Registro creado el 2015-10-28, última modificación el 2024-05-19



   Favorit i Compartir