Joc per a dispositius mòbils Android fent ús de la geolocalització
Hernández Chaves, Juan Ricardo
Martí Escalé, Ramon, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Título variante: Android games for mobile devices using geolocation
Título variante: Juego para dispositivos móviles Android haciendo uso de la geolocalización
Fecha: 2015-06-30
Resumen: Aquest article descriu la creació d'un joc per a dispositius mòbils basats en Android. Geodyr és una aplicació que utilitza la geolocalització com a novetat davant la resta de jocs. Aquest és un joc que té per objectiu lluitar, capturar i col•leccionar els monstres que hi ha situats arreu del mapa real de Google Maps i que per a cada un d'ells s'haurà de fer una batalla, guanyar-la i poder arribar a ser el número 1 del rànking sempre i quan el jugador sigui el que més experiència tingui respecte la resta d'usuaris. Aquesta aplicació s'ha desenvolupat mitjançant eines com Eclipse fent ús del llenguatge Android per a dispositius amb una versió més gran o igual a la 4. 2 (Jelly Bean). També, s'ha fet un estudi sobre la llibreria LibGDX, que es fa servir per desenvolupar jocs multiplataforma i que en aquest cas, ha servit per conèixer la seva utilitat una mica més a fons.
Resumen: The aim of this article is to describe the making of a game designed for the android mobile operating system. Geodyr runs with the use of geolocation, an engine which works like a radar source, determining a meaningful location in a geographic area. This game also employs the Google Maps application; you can fight against the monsters located throughout the map, and collect them to upgrade your ranking. Geodyr has been developed by the use of Eclipse engine and it employs Android's official language for devices running Android 4. 2 (Jelly Bean) or higher. It is noteworthy to mention the research that has been made of libGDX, an application framework written in Java for the development of desktop and mobile gaming systems.
Resumen: Este artículo describe la creación de un juego para dispositivos móviles basados en Android. Geodyr es una aplicación que usa la geolocalización como novedad ante el resto de juegos. Este es un juego que tiene por objetivo luchar, capturar y coleccionar los monstruos que hay situados alrededor del mapa real de Google Maps y que para cada una de ellas se tendrá que hacer una batalla, ganarla y poder llegar a ser el número 1 del ránking siempre y cuando el jugador el jugador sea el que tenga la máxima experiencia acumulada. Esta aplicación se ha desarrollado mediante herramientas como Eclipse haciendo uso del lenguaje Android para dispositivos con una versión más grande o igual a la 4. 2 (Jelly Bean). También, se ha hecho un estudio sobre la librería LibGDX, que se hace servidor para desarrollar juegos multiplataforma y que en estos casos, ha servido para conocer su utilidad un poco más a fondo.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Lengua: Català.
Titulación: Enginyeria Informàtica [2502441]
Plan de estudios: Enginyeria Informàtica [958]
Documento: bachelorThesis ; Text
Área temática: Menció Tecnologies de la Informació
Materia: Android ; Geolocalització ; Joc ; Dispositiu ; LibGDX ; Eclipse ; Gradle ; Java ; Gelocalización ; Juego ; Dispositivo ; Geolocation ; Game ; Device11 p, 1.6 MB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Trabajos de Fin de Grado > Escuela de Ingeniería. TFG

 Registro creado el 2015-11-19, última modificación el 2018-12-10   Favorit i Compartir