Eina de consulta dels registres d'Auditoria orientada a sistemes de salut
Sánchez López, David
Roca i Marvà, Francesc Xavier, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciències de la Computació)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Título variante: Audit registers query tool oriented to health systems
Título variante: Herramienta de consulta de los registros de Auditoría orientada a sistemas de salud
Fecha: 2015-06-29
Resumen: Avui en dia la gestió de dades i recursos empresarials depèn en gran mesura d'un sistema informàtic el qual pugui manegar grans quantitats d'informació adaptant-se a les necessitats de cada negoci. Entre els diferents sectors demandants d'aquests serveis es troba el de la sanitat, sent fonamental no només la capacitat de gestió d'informació adaptada a la empresa sinó també preservar la confidencialitat i l'ús apropiat de les dades pels usuaris de l'aplicació. Així doncs el propòsit d'aquest projecte es desenvolupar una funcionalitat addicional al producte sanitari del ERP que comercialitza la empresa UNIT4, el que a partir de registres d'auditoria que el sistema ja emmagatzema, aquest pugui normalitzar i processar la informació continguda amb la intenció de filtrar i fer estudis exhaustius segons diferents criteris del auditor per a obtenir qui es el responsable de determinades accions a l'aplicació.
Resumen: Nowadays data and business resources management relies mostly on a computer system which should be able to deal with vast quantities of information arranging the business necessities. Among several demanding fields of these services there is the health one, not only being essential the data management adapted to the company but also preserve confidentiality and an appropriate use of the data by application users. Thus, this project purpose is to develop an additional functionality of the ERP's Health product that the company UNIT4 commercializes, using the audit registers that the system already stores, it should be able to normalize and process all the information contained in order to filter and create exhaustive studies according to the several rules established by the auditor which wants to know who is the person in charge of given application.
Resumen: Hoy en día la gestión de datos y recursos empresariales depende mayoritariamente de un sistema informático el cual pueda manejar grandes cantidades de información adaptándose a las necesidades de cada negocio. Entre los diferentes sectores demandantes de estos servicios se encuentra el de la sanidad, siendo fundamental no sólo la capacidad de gestión de información adaptada a la empresa si no también preservar la confidencialidad y el uso apropiado de los datos por los usuarios de la aplicación. Así pues el propósito de este proyecto es desarrollar una funcionalidad adicional al producto sanitario del ERP que comercializa la empresa Unit4, donde a partir de registros de auditoria que el sistema ya almacena, se pueda normalizar y procesar la información contenida con la intención de filtrar y hacer estudios exhaustivos según diferentes criterios del auditor para obtener quién es el responsable de determinadas acciones en la aplicación.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Lengua: Català
Titulación: Grau en Enginyeria Informàtica [2502441]
Plan de estudios: Enginyeria Informàtica [958]
Documento: Treball final de grau ; Text
Área temática: Menció Computació
Materia: Auditoria ; Sanitat ; Protecció de Dades ; Seguretat ; Informació ; Karat ; Scrum ; Sanidad ; Protección de Datos ; Seguridad ; Información ; Audit ; Health ; Data Protection ; Security ; Data



12 p, 937.4 KB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Trabajos de Fin de Grado > Escuela de Ingeniería. TFG

 Registro creado el 2015-11-19, última modificación el 2023-07-22



   Favorit i Compartir