FesCat Majors : Back-End i Interfície Web
Morales Herrera, Joan Marc
Villanueva Pipaón, Juan José, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciències de la Computació)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Títol variant: FesCat Majors : Back-End and Web Interface
Títol variant: FesCat Majors : Back-End e Interfaz Web
Data: 2015-06-29
Resum: FesCat Majors és una idea de negoci que consisteix a desenvolupar una aplicació informàtica per tal de facilitar l'accés i visibilitat de les activitats lúdiques, festives i culturals que tenen lloc a Catalunya en l'àmbit de les festes populars i festes majors. L'objectiu és que els ajuntaments, que seran els principals clients, o entitats organitzadores de les mateixes puguin publicar els seus programes i activitats en la nostra plataforma per tal que els usuaris, un cop descarregada l'aplicació o des de la pàgina web, puguin visualitzar tots aquests continguts d'una manera pràctica i còmoda, permetent-los tenir a l'abast de la mà tota la informació rellevant dels mateixos. FesCat Majors és una idea de negoci que consisteix a desenvolupar una aplicació informàtica per tal de facilitar l'accés i visibilitat de les activitats lúdiques, festives i culturals que tenen lloc a Catalunya en l'àmbit de les festes populars i festes majors. L'objectiu és que els ajuntaments, que seran els principals clients, o entitats organitzadores de les mateixes puguin publicar els seus programes i activitats en la nostra plataforma per tal que els usuaris, un cop descarregada l'aplicació o des de la pàgina web, puguin visualitzar tots aquests continguts d'una manera pràctica i còmoda, permetent-los tenir a l'abast de la mà tota la informació rellevant dels mateixos.
Resum: FesCat Majors is a business model proposition that seeks to develop an IT solution to ease the access and visibility of leisure activities and cultural festivities that take place in Catalonia within city festivals. Our goal is to allow the city halls, which will be the main costumer, and event organizers to publish their own activity agendas into our platform, so the users, once they've downloaded our app or visited our website, can access to all this content in a practical, easy and interactive way, allowing them to have all the information they're interested in within reach. FesCat Majors is a business model proposition that seeks to develop an IT solution to ease the access and visibility of leisure activities and cultural festivities that take place in Catalonia within city festivals. Our goal is to allow the city halls, which will be the main costumer, and event organizers to publish their own activity agendas into our platform, so the users, once they've downloaded our app or visited our website, can access to all this content in a practical, easy and interactive way, allowing them to have all the information they're interested in within reach.
Resum: FesCat Majors es una idea de negocio que consiste a desarrollar una aplicación informática para facilitar el acceso y visibilidad de las actividades lúdicas, festivas y culturales que tienen lugar en Cataluña en el ámbito de las fiestas populares y fiestas mayores. El objetivo es que los ayuntamientos, que serán los principales clientes, o entidades organizadoras de las mismas puedan publicar sus programas y actividades en nuestra plataforma para que los usuarios, un golpe descargada la aplicación o desde la página web, puedan visualizar todos estos contenidos de una manera práctica y cómoda, permitiéndolos tener al alcance de la mano toda la información relevante de los mismos. FesCat Majors es una idea de negocio que consiste a desarrollar una aplicación informática para facilitar el acceso y visibilidad de las actividades lúdicas, festivas y culturales que tienen lugar en Cataluña en el ámbito de las fiestas populares y fiestas mayores. El objetivo es que los ayuntamientos, que serán los principales clientes, o entidades organizadoras de las mismas puedan publicar sus programas y actividades en nuestra plataforma para que los usuarios, un golpe descargada la aplicación o desde la página web, puedan visualizar todos estos contenidos de una manera práctica y cómoda, permitiéndolos tener al alcance de la mano toda la información relevante de los mismos.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català.
Titulació: Enginyeria Informàtica [2502441]
Pla d'estudis: Enginyeria Informàtica [958]
Document: bachelorThesis ; Text
Àrea temàtica: Menció Enginyeria del Software
Matèria: Festa Major ; Esdeveniments ; Activitats ; Back-End ; API-REST ; Web ; Base de dades ; App ; Model de Negoci ; Fiesta Mayor ; Eventos ; Actividades ; Base de datos ; Modelo de Negocio ; City Festival ; Events ; Activities ; Database ; Business Model10 p, 3.4 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Escola d'Enginyeria. TFG

 Registre creat el 2015-11-19, darrera modificació el 2017-10-14   Favorit i Compartir