visitant ::
identificació
|
|||||||||||||||
Cerca | Lliura | Ajuda | Servei de Biblioteques | Sobre el DDD | Català English Español |
Pàgina inicial > Articles > Articles publicats > La química de la cuina |
Títol variant: | La química de la cocina |
Data: | 2015 |
Resum: | La cuina pot ser un context d'aprenentatge de la química a l'Ensenyament Secundari Obligatori, tal com explica aquest article. A l'hora d'estudiar les substàncies i les seves propietats, mescles, dissolucions i col·loides, canvis físics i químics, l'alumnat s'implica més en un context culinari que no pas en un laboratori escolar. |
Resum: | La cocina puede ser un contexto de aprendizaje de la química en la Enseñanza Secundaria Obligatoria, tal como explica este artículo. A la hora de estudiar las sustancias y sus propiedades, mezclas, disoluciones y coloides, cambios físicos y químicos, el alumnado se implica más en un contexto culinario que en un laboratorio escolar. Aprender a diferenciar la sal y el azúcar, formar caramelo a partir del azúcar o requesón a partir de leche y limón son algunos de los experimentos que permiten estudiar el contenido de la asignatura. |
Drets: | Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. |
Llengua: | Català i Castellà |
Document: | Article ; divulgació ; Versió publicada |
Matèria: | Química ; Ensenyament |
Publicat a: | UAB divulga, Octubre 2015, ISSN 2014-6388 |
Català 2 p, 162.3 KB |
Español 162.3 KB |