FoodGiving : Aplicació Android
Macias Garcia, Ramon
Franco Puntes, Daniel, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Arquitectura de Computadors i Sistemes Operatius)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Títol variant: FoodGiving : Android application
Títol variant: FoodGiving : Aplicación Android
Data: 2016-02-10
Resum: El projecte desenvolupat està íntegrament enfocat al tercer sector, és a dir, el resultat és una aplicació sense ànim de lucre i amb una finalitat social. Ens hem centrat en el gran problema de la falta d’aliments i per poder conèixer més sobre aquest problema i poder aprofundir més en una possible solució hem comptat amb l’ajuda inicial del Banc d’aliments de Barcelona. Com a resultat de l’anàlisi dels requeriments i del funcional, s’ha decidit implementar un aplicació mòbil anomenada FoodGiving, aquesta aplicació, desenvolupada dintre del projecte, estarà enfocada en aquesta primera versió a un funcionament només a l’àrea de la ciutat de Barcelona. - Actualment, les xarxes socials són eines molt potents i que són utilitzades per milions de persones arreu del món. Per posar algunes dades, Facebook és la xarxa social més important amb un número aproximat de 1 bilió (mil milions) d’usuaris actius. La intrusió a la nostra societat d’aquestes xarxes socials ha fet modificar de forma important la manera en que la gent es comunica i gestiona la informació global. FoodGiving té l’objectiu principal de fer servir aquesta nova eina per fomentar, conscienciar i facilitar la recollida i donació d’aliments en l’àrea de la ciutat de Barcelona.
Resum: The developed project is focused on the third sector, in other words, the result is a non-profitable application with a social purpose. We wanted to attend to the community problem of lack of food and learn more deeply about it and in order to find a possible solution we met with the people of the Barcelona’s Food Bank. As a result of the analysis of the requeriments and functional we decided to implement a Mobile application called FoodGving, this developed application within the project will be focused on his first version operation only for the city of Barcelona. - Nowadays, social networks are powerful tools that are used by milions of people around the world, Facebook is the most important social network with one billion (thousand million) estimated number of active users. The intrusion of these social networks in our society has altered significantly the way of how people communicate and manage the global information. The main objective of FoodGiving is to use this new tool for promote, educate and facilitate the collection and donation of food in the area of Barcelona.
Resum: El proyecto desarrollado está íntegramente enfocado en el tercer sector, es decir, el resultado es una aplicación sin ánimo de lucro y con una finalidad social. Nos hemos centrado en el gran problema de la falta de alimentos y para poder conocer más sobre este problema y poder profundizar más en una posible solución hemos contado con la ayuda inicial del Banco de alimentos de Barcelona. Como resultado del análisis de los requerimientos y del funcional, se ha decidido implementar un aplicación móvil llamada FoodGiving, esta aplicación, desarrollada dentro del proyecto, estará enfocada en esta primera versión a un funcionamiento sólo en el área de la ciudad de Barcelona. - Actualmente, las redes sociales son herramientas muy potentes y que son utilizadas por millones de personas en todo el mundo. Por poner algunos datos, Facebook es la red social más importante con un número aproximado de 1 billón (mil millones) de usuarios activos. La intrusión en nuestra sociedad de estas redes sociales ha hecho modificar de forma importante la manera en que la gente se comunica y gestiona la información global. FoodGiving tiene el objetivo principal de utilizar esta nueva herramienta para fomentar, concienciar y facilitar la recogida y donación de alimentos en el área de la ciudad de Barcelona.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català.
Titulació: Enginyeria Informàtica [2502441]
Pla d'estudis: Enginyeria Informàtica [958]
Document: bachelorThesis ; Text
Àrea temàtica: Menció Enginyeria del Software
Matèria: Android ; App ; Aliments ; Donacions ; Social ; Sense ànim de lucre ; Barcelona ; Banc d'aliments ; Xarxa social ; Alimentos ; Donaciones ; Sin ánimo de lucro ; Banco de alimentos ; Red social ; Food ; Donations ; Non-profit ; Food bank ; Social network12 p, 3.8 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Escola d'Enginyeria. TFG

 Registre creat el 2016-05-11, darrera modificació el 2018-06-23   Favorit i Compartir