Data: |
2016-17 |
Resum: |
1. - Descriure els conceptes fonamentals, els fonaments històrics i les bases bibliogràfiques de nutrició humana. 2. - Demostrar que coneix les bases fisiològiques i bioquímiques del metabolisme de les diferents substàncies nutritives i les necessitats i recomanacions nutricionals. 3. - Identificar els diferents sistemes d'avaluació de l'estat nutricional de la població i els factors 4. - Interpretar la composició nutricional dels aliments i el seu paper en la salut dels individus. 5. - Identificar quines son les pautes alimentàries recomanades en l'individu sa, en les diferents etapes de la vida, en les diverses situacions fisiològiques i en les patologies amb implicacions nutricionals més freqüents. 6. - Estudiar les característiques nutricionals dels productes alimentosos destinats a col·lectius específics d'individus. 7. - Analitzar els efectes i la influència de la tecnologia alimentària en el valor nutricional dels aliments. |
Drets: |
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. |
Llengua: |
Català |
Titulació: |
Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925] |
Pla d'estudis: |
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974] |
Document: |
Objecte d'aprenentatge |