Scoop : Magazine de fotografía contemporánea
Gabriel Roca, Laia
Maldonado López, Juan José, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Títol variant: Scoop : Magazine de fotografia contemporània
Títol variant: Scoop : Magazine of contemporary photography
Data: 2016
Descripció: 61 pag.
Resum: Es tracta del plantejament i la realització de 'scoop', una nova revista alternativa que promou la fotografia emergent. De tirada semestral, incorpora continguts fotogràfics d'interès en el sector. El treball planteja la viabilitat d'aquesta revista, realitzant un fons documental, fent una planificació de llançament i pressupost d'aquesta.
Resum: Se trata del planteamiento y realización de 'scoop', una nueva revista alternativa que promueva la fotografía emergente. De tirada semestral, incorpora contenidos fotográficos de interés en el sector. El trabajo plantea la viabilidad de dicha revista, realizando un fondo documental, planificando el lanzamiento y presupuesto de la misma.
Resum: This is about the proposal and development of 'scoop', a new alternative magazine promoting the emergent photography. Every semester new and interesting contents on the subject will be released. The work wants to approach to the viability of this magazine, carrying out a documentary collection and making a plan on the launch of the magazine and its budget.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Publicitat i Relacions Públiques [2501935]
Pla d'estudis: Grau en Publicitat i Relacions Públiques [972]
Document: Treball de projecte ; Treball final de grau ; Text
Matèria: Fotografia ; Revistes



61 p, 5.8 MB

95 p, 58.2 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2016-09-21, darrera modificació el 2022-05-01



   Favorit i Compartir