El comportamiento del consumidor ante el marketing olfativo : El caso Stradivarius , relación entre la percepción del olor y el reconocimiento de la marca
Martínez Pérez, Elisabeth
Martín-Pascual, Miguel Ángel, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Títol variant: El comportament del consumidor davant el màrqueting olfactiu : El cas Stradivarius , relació entre la percepció de l'olor i el reconeixement de la marca
Títol variant: The consumer behaviour towards the olfactive marketing : The Stradivarius Case , relationship between smell perception and brand recognition
Data: 2016
Descripció: 127 pag.
Resum: Quants més sentits utilitzi una marca més senzill li serà crear una experiència memorable, una experiència basada en les emocions, que estableixi un vincle entre el consumidor i la marca o producte. En aquesta recerca s'estudiarà el sentit de l'olfacte i la importància que aquest té en una estratègia de màrqueting. D'aquesta manera, es pretén esbrinar si existeix una relació entre la percepció de l'olor i el reconeixement de la marca, exemplificant-ho amb el cas de la tenda Stradivarius. Així doncs, a partir del treball de camp es donarà resposta a l'objecte d'estudi, el comportament del consumidor davant el màrqueting olfactiu.
Resum: Cuantos más sentidos utilice una marca más sencillo le será crear una experiencia memorable, una experiencia basada en las emociones, que establezca un vínculo entre el consumidor y la marca o producto. En esta investigación se estudiará el sentido del olfato y la importancia que este tiene en una estrategia de marketing. De esta manera, se pretende averiguar si existe una relación entre la percepción del olor y el reconocimiento de la marca, ejemplificándolo con el caso de la tienda Stradivarius. Así pues, a partir del trabajo de campo se dará respuesta al objeto de estudio, el comportamiento del consumidor ante el marketing olfativo.
Resum: The more senses a brand uses, the easier it will be to create a memorable experience. An experience based on emotions, which establishes a link between the consumer and the brand or product. In this research the sense of smell and its importance on a marketing strategy will be studied. By this way, it is intended to find out if there is any relationship between odor perception and brand recognition, and it will be exemplified with the Stradivarius store case. Therefore, from fieldwork, the subject of study will be answered: the consumer behaviour towards the olfactive marketing.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Publicitat i Relacions Públiques [2501935]
Pla d'estudis: Grau en Publicitat i Relacions Públiques [972]
Document: Treball de recerca ; Treball final de grau ; Text
Matèria: Neuromàrqueting ; Olfacte ; Consumidors, Comportament dels



127 p, 1.1 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2016-09-22, darrera modificació el 2024-05-19



   Favorit i Compartir