Aplicació de suport a la realització d'informes d'avaluació
Bigordà Font, Guillem
Benavente i Vidal, Robert, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciències de la Computació)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Additional title: Aplicación de apoyo a la realización de informes de evaluación
Additional title: Application of support to the realization of reports of evaluation
Date: 2016-06-28
Abstract: Actualment l'ús d'informes d'avaluació està present en diferents àmbits de la societat. Aquest projecte sorgeix de la idea de facilitar i no fer tan repetitiva la feina de creació d'informes i la d'avaluació de persones. Ja que, al tenir els diferents informes guardats no és necessari crear de zero l'informe per a cada avaluació que s'hagi de realitzar. Per tant, és una aplicació que permetrà als usuaris mantenir una gestió dels seus informes i de les persones avaluades mitjançant un aplicatiu web on hi podran accedir des de qualsevol dispositiu amb connexió a internet i un navegador web. En aquest document s'explica el desenvolupament que s'ha seguit per l'elaboració del projecte.
Abstract: Nowadays the use of evaluation reports is present in many different aspects of the society. This project arises from the idea of making this work less repetitive and easier, as having the different reports saved make it not necessary to create them from the beginning every time. So, it is an application which will provide the users with the possibility of managing their reports and the evaluated people by a web application where the user will be able to access from any device with internet connection and web browser. In this document it is explained the development that has been followed for the elaboration of the project.
Abstract: Actualmente el uso de informes de evaluación está presente en distintos ámbitos de la sociedad. Este proyecto surge de la idea de facilitar i no hacer tan repetitiva la tarea de creación de informes y la evaluación de personas. Puesto que, al tener diferentes informes guardados no es necesario crear desde cero el informe para cada evaluación que se tenga que realizar. Por lo tanto, es una aplicación que permitirá a los usuarios mantener una gestión de sus informes y de las personas evaluadas mediante un aplicativo web en el que podrán acceder desde cualquier dispositivo con conexión a internet y un navegador web. En este documento se explica el desarrollo que se ha seguido para la elaboración del proyecto.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Enginyeria Informàtica [2502441]
Study plan: Enginyeria Informàtica [958]
Document: bachelorThesis
Subject area: Menció Enginyeria del Software
Subject: Informe ; Avaluació ; Aptituds ; Aplicació ; WEB ; Navegador ; Llenguatge de programació ; Evaluación ; Aptitudes ; Aplicación ; Lenguaje de programación ; Report ; Evaluation ; Application ; Browser ; Programming Language9 p, 923.8 KB

The record appears in these collections:
Research literature > Bachelor's degree final project > School of Engineering

 Record created 2016-09-30, last modified 2018-06-23   Favorit i Compartir