Efecte de la resposta afectiva en l'assumpció de riscos sobre la memòria autobiogràfica
Fors Soler, Ariadna
Sanz Ruíz, Antoni, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Psicologia Bàsica, Evolutiva i de l'Educació)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Psicologia

Fecha: 2016
Descripción: 39 pag.
Resumen: Estudi en el context natural d'un esport de risc amb l'objectiu de constatar si (1) l'assumpció de riscos determina la resposta afectiva i si (2) les dimensions afectives d'aquesta són predictores que determinen les característiques fenomenològiques. En tres fases 71 participants 51 homes i 20 dones (N=71; rang d'edat 15-55 anys) proporcionen informació de la resposta emocional (activació, valència i dominància), la memòria autobiogràfica i l'assumpció de riscos. On (1) els comportaments de precaució, prediuen un record en fragments desconnectats de l'experiència precís i vívid. I (2) la dominància es relaciona amb un record precís i vívid; i la valència positiva amb la capacitat de recordar des d'una perspectiva d'observador extern. Discussió de la validesa ecològica d'aquesta recerca prospectiva, metodologia.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre que no sigui amb finalitats comercials i que es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original. Cal que es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català
Titulación: Psicologia [2502443]
Plan de estudios: Grau en Psicologia [954]
Documento: Treball final de grau ; Text
Materia: Memòria autobiogràfica ; Assumpció de riscos ; Resposta emocional



39 p, 2.2 MB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Trabajos de Fin de Grado > Facultad de Psicología. TFG

 Registro creado el 2017-01-11, última modificación el 2022-05-01



   Favorit i Compartir