Aplicació per persones amb dificultats a l'hora de comunicar-se
Navarro Roncero, David
Serra Sagristà, Joan, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Additional title: Application for people with communicative difficulties
Additional title: Aplicación para personas con dificultades comunicativas
Date: 2017-02-08
Abstract: Aquest Treball Final de Grau pretén donar solució a un problema que es va presentar per part d'un alumne de la Facultat de Psicologia de la UAB, concretament del Grau de Logopèdia. El que es pretén és facilitar la comunicació a les persones catalanoparlants que per diferents causes han perdut la capacitat de comunicar-se oralment. Inicialment està pensada per a persones adultes que han patit una embòlia i que han quedat afectades en la parla, tot i que la intenció és que quedi a la disposició de qualsevol persona que la pugui necessitar. La solució que es proposa és la utilització d'una aplicació per smartphones amb sistema Android que pugui emetre les frases que l'usuari vol expressar per tal que altres persones les escoltin. Per aconseguir que l'usuari pugui entendre i utilitzar l'aplicació fàcilment, hi haurà diferents categories, on cada categoria correspon a una necessitat o un tema que l'usuari vol parlar.
Abstract: This Final Project aims to solve a problem that was presented by a student of the Faculty of Psychology at the UAB, specifically the Speech Therapy. The aim is to facilitate communication in Catalan speakers who for different reasons have lost the ability to communicate orally. This application is initially designed for adults who have suffered a stroke and have been involved in speech, although the intention is that it is available to anyone who needs it. The solution proposed is the use of an application for smartphones with Android system that can issue sentences that express the user wants to listen to the others. To ensure that users can easily understand and use the application, there will be different categories, where each category is a need or an item that the user wants to talk.
Abstract: Este Trabajo Final de Grau pretende dar solución a un problema que se presentó por parte de un alumno de la Facultad de Psicología de la UAB, concretamente del Grado de Logopedia. Lo que se pretende es facilitar la comunicación a las personas catalanohablantes que por diferentes causas han perdido la capacidad de comunicarse oralmente. Inicialmente está pensada para personas adultas que han sufrido una embolia y que han quedado afectadas en el habla, a pesar de que la intención es que quede a disposición de cualquier persona que la pueda necesitar. La solución que se propone es la utilización de una aplicación para smartphones con sistema Android que pueda emitir las frases que el usuario quiere expresar para que otras personas las escuchen. Para conseguir que el usuario pueda entender y utilizar la aplicación fácilmente, habrá diferentes categorías, donde cada categoría corresponde a una necesidad o un tema.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Enginyeria Informàtica [2502441]
Study plan: Enginyeria Informàtica [958]
Document: bachelorThesis ; Text
Subject area: Menció Tecnologies de la Informació
Subject: Aplicació ; Android ; Comunicacióoral ; Parlar ; Expressar-se ; Smartphone ; Categories ; Necessitats diàries ; Aplicación ; Comunicación oral ; Hablar ; Expresarse ; Categorias ; Necesidades diaries ; Aplication ; Oral comunication ; Speak ; Express themselves ; Needs10 p, 588.2 KB

The record appears in these collections:
Research literature > Bachelor's degree final project > School of Engineering

 Record created 2017-04-19, last modified 2018-06-23   Favorit i Compartir