Escriptura en Premsa [103110]
Tejedor, Santiago
Rius Baro, Josep Carles
Martínez García, Jesús
Miravitllas Pous, Ramon
Peralta Garcia, Lidia
Silva Alcalde, José Manuel
Morón Molina, Virtudes
Tous Rovirosa, Anna
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Additional title: Escritura en Prensa
Date: 2017-18
Abstract: L'assignatura és la primera directament vinculada amb l'escriptura periodística. L'assignatura és una introducció al llenguatge periodístic i a la redacció periodística en diferents suports, encara que amb una aposta major per la premsa i el ciberperiodisme. Per tant, és una assignatura que prepara als alumnes pels diferents itineraris centrats tant en la informació a premsa com radio, televisió i multimèdia.
Abstract: La asignatura es la primera directamente vinculada con la escritura periodística. La asignatura es una introducción al lenguaje periodístico y a la redacción periodística en diferentes soportes, aunque con una apuesta mayor por la prensa y el ciberperiodismo. Por lo tanto, es una asignatura que prepara a los alumnos por los diferentes itinerarios centrados tanto en la información en prensa como radio, televisión y multimedia.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, castellà
Studies: Periodisme [2501933]
Study plan: Grau en Periodisme [971]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
8 p, 92.0 KB

Castellà
8 p, 91.3 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Course guides

 Record created 2017-07-04, last modified 2024-04-06



   Favorit i Compartir