Los escándalos sexuales en la prensa deportiva española
Cabanelas Alcaide, Sergio
Tamborero Viadiu, Vicenç, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Títol variant: Els escàndols sexuals en la premsa esportiva espanyola
Títol variant: Sex scandals in the Spanish sports media
Data: 2017
Descripció: 138 pag.
Resum: Quan un esportista és protagonista d'un escàndol sexual, els mitjans de comunicació esportius tenen la obligació social d'informar a la societat sobre els principals fets d'aquest personatge públic, intentar respectar sempre la seva esfera personal. Tradicionalment, aquests casos s'han tractat des d'una vessant totalment informativa, però amb l'aparició del periodisme digital i el creixement de les xarxes socials, els mitjans de comunicació esportius espanyols han optat per aplicar un alt grau de sensacionalisme en la publicació d'aquestes informacions, buscant per sobre de tot la reacció i la emoció per part del lector.
Resum: Cuando un deportista es protagonista de un escándalo sexual, los medios de comunicación deportivos tienen la obligación social de informar a la sociedad sobre los principales hechos de este personaje público, intentando respetar siempre su esfera personal. Tradicionalmente, estos casos se han tratado desde una vertiente totalmente informativa, pero con la aparición del periodismo digital y el crecimiento de las redes sociales, los medios de comunicación deportivos españoles han optado por aplicar un alto grado de sensacionalismo en la publicación de estas informaciones, buscando por encima de todo la reacción y la emoción por parte del lector.
Resum: When an athlete is the protagonist of a sex scandal, sports media have the social obligation to inform the society about the main events of this public character, always trying to respect his personal sphere. Traditionally, these cases have been treated from an informative perspective, but with the appearance of the digital journalism and the evolution of the social networks, the Spanish sports media have opted for applying a high degree of sensationalism in the publication of this information, looking for the reaction and emotion of the reader.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Periodisme [2501933]
Pla d'estudis: Grau en Periodisme [971]
Document: Treball de recerca ; Treball final de grau ; Text
Matèria: Periodisme esportiu ; Espanya ; Mitjans de comunicació i esports ; Sensacionalisme en la premsa ; Sexualitat en els mitjans de comunicació de massa ; Mitjans digitals



138 p, 10.7 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2017-08-31, darrera modificació el 2022-05-01



   Favorit i Compartir