La usabilidad del web del Ayuntamiento de Barcelona, como parte de sus políticas de gobierno abierto
Martínez Guardia, Cristina
Terrón Blanco, José Luis, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Títol variant: La usabilitat del web de l'Ajuntament de Barcelona, com a part de les seves polítiques del govern obert
Títol variant: The usability of the web page of the Barcelona's City Council, as part of its open government policies
Data: 2017
Descripció: 111 pag.
Resum: En aquest treball d'investigació analitzaré el web de l'Ajuntament de Barcelona des de la perspectiva de la usabilitat i la transparència. Aquesta institució té l'objectiu de ser exemple de govern obert. És per això que és necessari que tant la usabilitat com la transparència es compleixin, ja que sense aquests dos elements no hi ha participació ciutadana i, per tant, tampoc govern obert.
Resum: En este trabajo de investigación analizaré la web del Ayuntamiento de Barcelona desde la perspectiva de la usabilidad y la transparencia. Esta institución tiene el objetivo de ser ejemplo de gobierno abierto. Por eso es necesario que tanto la usabilidad como la transparencia se cumplan, ya que sin estos dos elementos no hay participación ciudadana y, por lo tanto, tampoco gobierno abierto.
Resum: In this research work i will analyse the website of the Barcelona's City Council from the perspective of usability and transparency. This institution has the objective of become an example of open government. That's why it is necessary that usability and transparency has to be fulfilled, because without this two elements there's not citizen participation, and therefore, no open government.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Periodisme [2501933]
Pla d'estudis: Grau en Periodisme [971]
Document: Treball de recerca ; Treball final de grau ; Text
Matèria: Transparència política ; Administració municipal ; Barcelona (Catalunya). Ajuntament ; Internet en l'administració pública ; Barcelona (Catalunya) ; Participació ciutadana



111 p, 3.5 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2017-09-08, darrera modificació el 2022-05-01



   Favorit i Compartir