Parking assistance for embedded platforms
Lawal, Waziri Ajibola
Sánchez Albaladejo, Gemma, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciències de la Computació)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Additional title: Assistència d'estacionament per a plataformes incrustades
Additional title: Asistencia de estacionamiento para plataformas integradas
Date: 2017-06-28
Abstract: ADAS 'Rear View Compact' is a system that aims to assist the driver in parking and reverse maneuvers, providing visual information space, objects around the vehicle, visual and audible warnings of possible collisions. The module that will be developed in this project is a subsystem that reliably and accurately detect a free parking space and displays the image of this parking space on the vehicle screen. This project will develop an algorithm from which the available parking space will be detected. The development of the system will be carried out with an embedded development platform based on Nvidia, a 'fisheye' lens camera and automotive hardware. Since the lens of the camera used in this project causes a great distortion in the image, different calibration methods will also be carried out to correct the distortion.
Abstract: ADAS 'Rear View Compact' és un sistema que té com a objectiu ajudar al conductor a les maniobres d'estacionament i de marxa enrere, proporcionant un espai d'informació visual, objectes al voltant del vehicle, avisos visuals i audibles de possibles col·lisions. El mòdul que es desenvoluparà en aquest projecte és un subsistema que de forma fiable i precisa detecta una plaça d'estacionament lliure i mostra la imatge d'aquest espai d'estacionament a la pantalla del vehicle. Aquest projecte desenvoluparà un algoritme a partir del qual es detecta la plaça d'aparcament disponible. El desenvolupament del sistema es durà a terme amb una plataforma de desenvolupament integrat basat en Nvidia, una càmera de lent 'fisheye' i amb maquinari d'automoció. Atès que la lent de la càmera utilitzada en aquest projecte causa una gran distorsió en la imatge, es duràn a terme diferents mètodes de calibratge per corregir la distorsió.
Abstract: ADAS 'Rear View Compact' es un sistema que tiene como objetivo ayudar al conductor en las maniobras de estacionamiento y de marcha atrás, proporcionando un espacio de información visual, objetos alrededor del vehículo, avisos visuales y audibles de posibles colisiones. El módulo que se desarrollará en este proyecto es un subsistema que de forma fiable y precisa detecta una plaza de estacionamiento libre y muestra la imagen de este espacio de estacionamiento en la pantalla del vehículo. Este proyecto desarrollará un algoritmo a partir del cual se detecta la plaza de aparcamiento disponible. El desarrollo del sistema se llevará a cabo con una plataforma de desarrollo integrado basado en Nvidia, una cámara de lente 'fisheye' y con hardware de automoción. Dado que la lente de la cámara utilizada en este proyecto causa una gran distorsión en la imagen, se llevarán a cabo diferentes métodos de calibración para corregir la distorsión.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Anglès
Studies: Grau en Enginyeria Informàtica [2502441]
Study plan: Enginyeria Informàtica [958]
Document: bachelorThesis ; Text
Subject area: Menció Computació
Subject: Calibratge ; Fisheye ; Guidance ; Imatges ; Intel·ligent ; MXCAM ; OpenCV ; Vehicle ; Rear view camera ; Sistema integrat ; Calibración ; Imágenes ; Inteligente ; Vehículo ; Sistema integrado ; Calibration ; Embedded system ; Images ; Intelligent12 p, 1.9 MB

The record appears in these collections:
Research literature > Bachelor's degree final project > School of Engineering

 Record created 2017-10-16, last modified 2020-11-01   Favorit i Compartir