Web Nyacu Games
Trujillo Fernández, Víctor
Talló Sendra, Marc, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciències de la Computació)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Date: 2017-06-28
Abstract: Avui día el món dels videojocs està creixent cada cop més i les grans empreses disposen de tecnologia per desenvolupar jocs més complexos, realistes i dinàmics. Hi ha, però, una part en el món dels videojocs que tot i no ser tan coneguda i rebre el mèrit que es mereix, és molt important ja que aporta coses que les grans empreses d'avui dia sembla que han oblidat, innovació, creativitat i reptes, són els videojocs indie. Nyacu Games és un grup d'estudiants d'enginyeria de videojocs que ha fet pocs projectes, però que han tingut gran impacte a nivell local i algun fins i tot a nivell internacional. Per a que aquest bon inici no es quedi en res, i per a que cada cop puguin donar-se a conèixer més, he desenvolupat un web, on no només es donen a conèixer ells i els seus projectes, sinó que també els usuaris poden estar al dia de les últimes noticies en videojocs indie a Catalunya i puguin competir entre ells en els videojocs que aquesta start up presenta.
Abstract: Nowaday the videogame industry is growing up so fast, the big companyies have technologie that allow them to develope more complex, dinàmic and realistic games, but there is a part in this world that is not known and does not have the recognition it deserves even though it is really important because brings things that big companies do not, like innovation, creativity and challenge, these aret he inide videogames. Nyacu Games is a group formed by videogames enginieriy students that made already a few projects of high relevance at local community but some also internationally. So they can continue their work, I have made this website that is not just so people can know them and their projects, also allows you to follow the news about Indie videogames in Catalonia and users can compete against each other.
Abstract: Hoy en día el mundo de los videojuegos está creciendo cada vez más y las grandes empresas disponen de tecnología para desarrollar juegos más complejos, realistas y dinámicos. Hay, sin embargo, una parte en el mundo de los videojuegos que a pesar de no ser tan conocida y recibir el mérito que se merece, es muy importante ya que aporta cosas que las grandes empresas de hoy en día parece que han olvidado, innovación, creatividad y retos, son los videojuegos indie. Nyacu Games es un grupo de estudiantes de ingeniería de videojuegos que ha hecho pocos proyectos, pero que han tenido gran impacto a nivel local y alguno incluso a nivel internacional. Para que este buen inicio no se quede en nada, y para que cada vez puedan darse a conocer más, he desarrollado una web, donde no sólo se dan a conocer ellos y sus proyectos, sino que también los usuarios pueden estar al día de las últimas noticias en videojuegos indie en Cataluña y pueden competir entre ellos en los videojuegos que esta start up presenta.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Enginyeria Informàtica [2502441]
Study plan: Enginyeria Informàtica [958]
Document: bachelorThesis ; Text
Subject area: Menció Enginyeria del Software
Subject: Web ; Start up ; Videojocs ; Indie ; Videogames11 p, 1.2 MB

The record appears in these collections:
Research literature > Bachelor's degree final project > School of Engineering

 Record created 2017-10-16, last modified 2018-06-20   Favorit i Compartir