Using machine learning techniques for sentiment analysis
Romero Llombart, Òscar
Duran Cals, Jordi, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Título variante: Ús de tècniques d'aprenentatge automàtic en l'anàlisi de sentiments
Título variante: Uso de técnicas de aprendizaje automático en el análisis de sentimientos
Fecha: 2017-06-28
Resumen: The Natural language processing is the discipline that studies how to make the machines read and interpret the language that the people use, the natural language. But in the machines world, the words not exist and they are represented by sequences of numbers that the machine represents with a character when displaying them on screen. The Sentiment Analysis is the name of the problem that with a sentence or text the machine gets capable to analyze and predict with the maximum precision possible the sentiment that will be obtained by a person when reads it or the contextual opinion related to something. This document wants to show what we can obtain using the most used machine learning tools.
Resumen: El processament de llenguatge natural és la disciplina que estudia com fer que les màquines aprenguin a llegir i interpretar el llenguatge que usem les persones, el llenguatge natural. Però, en el món de la computació, les paraules no existeixen i són representades per seqüències de números que a l'hora de mostrar-los per pantalla són convertits en lletres. L'anàlisi de sentiments és el nom que obté el problema que donada una sentència o text una computadora sigui capaç d'avaluar-lo i predir amb la màxima precisió possible el sentiment que obtindria una persona en llegir-lo o l'opinió contextual en vers a alguna cosa. Aquest article pretén mostrar el que es pot obtenir, en aquest àmbit, usant les eines d'aprenentatge automàtic més usades.
Resumen: El procesamiento de lenguaje natural es la disciplina que estudia cómo hacer que las máquinas aprendan a leer e interpretar el lenguaje que usamos las personas, el lenguaje natural. Pero, en el mundo de la computación, las palabras no existen y son representadas por secuencias de números que a la hora de mostrarlos por pantalla son convertidos en letras. El análisis de sentimientos es el nombre que obtiene el problema que dada una sentencia o texto una computadora sea capaz de evaluarlo y predecir con la máxima precisión posible el sentimiento que obtendría una persona en leerlo o la opinión contextual hacia algo. Este artículo pretende mostrar lo que se puede obtener, en este ámbito, usando las herramientas de aprendizaje automático más usadas.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Lengua: Anglès
Titulación: Grau en Enginyeria Informàtica [2502441]
Plan de estudios: Enginyeria Informàtica [958]
Documento: Treball final de grau ; Text
Área temática: Menció Tecnologies de la Informació
Materia: Anàlisi de sentiments ; Mineria de dades ; Aprenentatge automàtic ; Llenguatge natural ; Màquines de vectors de suport ; Arbres de decisió ; Xarxes neurals recurrents ; Naive bayes ; Análisis de sentimientos ; Minería de datos ; Aprendizaje automático ; Lenguaje natural ; Maquinas de vectores de soporte ; Arboles de decisión ; Redes neuronales recurrentes ; Sentiment analysis ; Data mining ; Machine learning ; Natural language ; Support vector machines ; Decision trees ; Recurrent neural networks



13 p, 500.5 KB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Trabajos de Fin de Grado > Escuela de Ingeniería. TFG

 Registro creado el 2017-10-16, última modificación el 2023-07-22



   Favorit i Compartir