El periodisme digital dels esports de muntanya a Catalunya : anàlisi del sector
Pujol Alabau, Xavier
Blanco, Josep Ma, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Publicitat, Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Títol variant: El periodismo digital de los deportes de montaña en Catalunya : análisis del sector
Títol variant: The digital journalism about mountain sports in Catalonia : sector analysis
Data: 2017
Descripció: 130 pag.
Resum: El periodisme digital que tracta els esports de muntanya a Catalunya ha experimentat un augment important de producció en els últims anys. Aquest treball analitza els mitjans que pertanyen a aquest grup, observant la seva producció i conversant amb els experts que hi treballen. Amb això, es fa una radiografia del sector en qüestió per entendre quines característiques tenen les plataformes que s'hi integren i quina evolució han seguit.
Resum: El periodismo digital que trata los deportes de montaña en Catalunya ha experimentado un crecimiento de producción importante en los últimos años. Este trabajo analiza los medios que forman parte de este grupo, observando su producción y conversando con los expertos que trabajan en ellos. Con esto, se hace una radiografía del sector en cuestión para entender qué características tienen las plataformas que integra y qué evolución han seguido.
Resum: Digital journalism about mountain sports in Catalonia has experienced an important increase in the last years. This research analyze the media which are part of this group, observing their production and conversing with the experts who work in them. With this, we make a scan of the sector concerned for understand which characteristics the platforms about we are talking about have and the evolution they have followed.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Periodisme [2501933]
Pla d'estudis: Grau en Periodisme [971]
Document: Treball de recerca ; Treball final de grau ; Text
Matèria: Premsa electrònica ; Periodisme esportiu ; Mitjans de comunicació i esports ; Esports de muntanya ; Catalunya



130 p, 4.4 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2017-10-17, darrera modificació el 2022-11-08



   Favorit i Compartir