Web Barcelona Luxe
Güell Espejo, Ferran
Talló Sendra, Marc, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciències de la Computació)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Additional title: Barcelona luxe Web
Date: 2018-02-11
Abstract: El turisme com a tal sorgeix en el segle XIX com una conseqüència de la Revolució Industrial, generant desplaçaments els quals tenen com a principal intenció l'oci, el descans, la cultura, els negocis o les relacions familiars. Això acaba resultant en que a la gent li agrada viatjar i vol tenir tota la informació del lloc al que es va, és a dir, quines activitats, establiments i serveis ofereix. Està clar que ja hi ha grans empreses que ofereixen aquest tipus de servei, relacionar vols i hotels del viatge que es vulgui fer. Aquí és on entra Luxe Barcelona. Luxe Barcelona és una StartUp que vol proporcionar un servei que permeti a la gent que vol viatjar a una ciutat, poder gaudir de les activitats, establiments i serveis però a un nivell de luxe.
Abstract: Tourism as such emerges in the nineteenth century as a consequence of the Industrial Revolution, generating displacements that have as their main intention leisure, rest, culture, business and family relationships. This allows us to deduce that people like to travel and wants to have all the information from the places they are going to, that is, what activities, establishments and services they offer. It is clear that there are already companies that offer this type of service, like connecting flights and hotels of the desired trip, but this is where Barcelona Luxe comes in. Barcelona Luxe is a StartUp that wants to provide a service that allows people who wants to travel to a city, enjoy activities, establishments and services but at a luxury level.
Abstract: El turismo como tal surge en el siglo XIX como una consecuencia de la Revolución Industrial, generando desplazamientos que tienen como principal intención el ocio, el descanso, la cultura, los negocios o las relaciones familiares. Esto acaba resultando en que a la gente le gusta viajar y quiere tener toda la información del lugar al que se va, es decir, qué actividades, establecimientos y servicios ofrece. Está claro que ya hay grandes empresas que ofrecen este tipo de servicio, relacionar vuelos y hoteles del viaje que se quiera hacer. Aquí es donde entra Luxe Barcelona. Luxe Barcelona es una StartUp que quiere proporcionar un servicio que permita a la gente que quiere viajar a una ciudad, poder disfrutar de las actividades, establecimientos y servicios pero a un nivel de lujo.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Enginyeria Informàtica [2502441]
Study plan: Enginyeria Informàtica [958]
Document: bachelorThesis ; Text
Subject area: Menció Enginyeria del Software
Subject: StartUp ; Web ; Turisme ; Luxe ; PHP ; SQL ; Responsive ; Turismo ; Tourism9 p, 1.1 MB

The record appears in these collections:
Research literature > Bachelor's degree final project > School of Engineering

 Record created 2018-04-09, last modified 2019-07-21   Favorit i Compartir