Llengua castellana per a traductors i intèrprets 2 [101427]
Ríos Mestre, Antonio
Rodríguez Sellés, Yolanda
Pascual Fernandez, Maria Luisa
Ortiz Rodriguez, Cristina
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Traducció i d'Interpretació

Additional title: Lengua castellana para traductores e intérpretes 2
Date: 2018-19
Abstract: La funció de l'assignatura és completar la competència gramatical de l'alumne en llengua A i capacitar-lo per a produir textos especialitzats senzills i per a comprendre textos amb problemes de variació lingüística a fi de preparar-lo per a la traducció directa i la traducció inversa. En acabar l'assignatura l'estudiant serà capaç de: Demostrar que posseeix coneixements gramaticals avançats per a traduir i interpretar. Produir textos especialitzats senzills de tipologia diversa, d'una manera clara, ben estructurats i amb un estil adequat al lector a qui es destinen. Comprendre textos complexos de tipologia diversa i amb problemes de variació lingüística.
Abstract: La función de la asignatura es completar la competencia gramatical del alumno en lengua A y capacitarlo para producir textos especializados sencillos y para comprender textos con problemas de variación lingüística a fin de prepararlo para la traducción directa y la traducción inversa. Al acabar la asignatura, el estudiante será capaz de: Demostrar que posee conocimientos gramaticales avanzados para traducir e interpretar. Producir textos especializados sencillos de tipología diversa, de una manera clara, bien estructurados y con un estilo adecuado al lector al que se destinan. Comprender textos complejos de tipología diversa y con problemas de variación lingüística.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Traducció i Interpretació [2500249]
Study plan: Grau en Traducció i Interpretació [822]Català
5 p, 81.7 KB

Castellà
5 p, 81.8 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2018-07-06, last modified 2018-10-20   Favorit i Compartir