Què pensen els mestres en formació sobre l'ensenyament de la psicologia?
Álvarez Valdivia, Ibis Marlene (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Psicologia Bàsica, Evolutiva i de l'Educació)
González Parera, Montserrat (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Psicologia Bàsica, Evolutiva i de l'Educació)
Vall, Berta (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Psicologia Bàsica, Evolutiva i de l'Educació)
Weise, Crista (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Psicologia Bàsica, Evolutiva i de l'Educació)
Morodo, Andy (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Psicologia Bàsica, Evolutiva i de l'Educació)

Títol variant: ¿Qué piensan los maestros en formación sobre la enseñanza de la psicología?
Títol variant: How do primary education trainee teachers perceive educational psychology?
Data: 2018
Resum: Un estudi dut a terme per l'equip docent de l'assignatura del grau de Magisteri en Educació primària de la UAB "Aprenentatge i Desenvolupament" ha analitzat la importància que els estudiants del grau donen a aquesta assignatura, així com les dificultats amb les quals es van trobar durant el seu ensenyament. Mitjançant els resultats de l'estudi, l'equip docent proposa unes línies d'actuació futura per ressituar la teoria de la psicologia en les pràctiques educatives.
Resum: Un estudio llevado a cabo por el equipo docente de la asignatura del grado de Magisterio en Educación primaria de la UAB "Aprendizaje y Desarrollo" ha analizado la importancia que los estudiantes del grado dan a esta asignatura, así como las dificultades con las que se encontraron durante su enseñanza. Mediante los resultados del estudio, el equipo docente propone unas líneas de actuación futura para resituar la teoría de la psicología en las prácticas educativas.
Resum: A study carried out by the teaching team of the Bachelor on Primary Education course "Learning and Development" has analysed the importance the students give to this subject, as well as the difficulties that those students perceived in the teaching process. Through the study results, the teaching team proposes some future action line for resituating the theory of psychology for educative practices.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, Castellà i Anglès
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, Juny 2018, p. 1-2, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 405.6 KB

Español
2 p, 467.8 KB

English
2 p, 465.4 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2018-07-10, darrera modificació el 2023-02-06



   Favorit i Compartir