Escriptura en Premsa [103110]
Pérez Tornero, José Manuel
Rius Baro, Josep Carles
Martínez García, Jesús
Morón Molina, Virtudes
Revelles Soriano, David
Tejedor, Santiago
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Títol variant: Escritura en Prensa
Data: 2018-19
Resum: L'assignatura és la primera directament vinculada amb l'escriptura periodística. L'assignatura és una introducció al llenguatge periodístic i a la redacció periodística en diferents suports, encara que amb una aposta major per la premsa i el ciberperiodisme. Per tant, és una assignatura que prepara als alumnes pels diferents itineraris centrats tant en la informació a premsa com radio, televisió i multimèdia.
Resum: La asignatura es la primera directamente vinculada con la escritura periodística. La asignatura es una introducción al lenguaje periodístico y a la redacción periodística en diferentes soportes, aunque con una apuesta mayor por la prensa y el ciberperiodismo. Por lo tanto, es una asignatura que prepara a los alumnos por los diferentes itinerarios centrados tanto en la información en prensa como radio, televisión y multimedia.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, castellà
Titulació: Periodisme [2501933]
Pla d'estudis: Grau en Periodisme [971]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
8 p, 93.0 KB

Castellà
8 p, 92.3 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2018-07-13, darrera modificació el 2024-04-06



   Favorit i Compartir