Innovació Educativa [103522]
Ruíz Bueno, Carme
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de l'Educació

Títol variant: Educational Innovation
Títol variant: Innovación Educativa
Data: 2018-19
Resum: Aquesta assignatura és una de les bases fonamentadores de la menció de 4rt "Gestió de la formació i d'institucions socioeducatives" L'objetiu general és: Proporcionar coneixements i recursos d'acció professional en l'àmbit del disseny, desplegament i la innovació de propostes formatives. En aquest sentit, els objectius formatius especifics proposats són: Dissenyar i elaborar un projecte curricular, atenent les nocions bàsiques relatives al disseny, desenvolupament i innovació curriculars. Analitzar els elements que configuren els processos d'elaboració i de concreció d'un Currículum o d'una proposta curricular, des dels referents del què pot ser innovador i assolir recursos rellevants per a planificar l'estratègia de la seva aplicació. Reflexionar sobre l'elaboració dels Projectes educatius en contextos de la teoria i el desplegament curriculars i en el context de la gestió de processos d'enesenyament i aprenentatge.
Resum: This subject is a main part of "Training and socio-educational Management" specialty, The main objective is provide professional expertise and resources of action in the field of design, development and innovation of training proposals. In this regard, specific objectives are: Design and develop a curricular project, taking into acount the basic notions concerning the design, development and curricular innovation. Analyze the elements that make up the processes of development and realization of a curriculum from innovative benchmarks to achieve significant resources to plan the strategy for implementation. Reflecting on the development of educational projects in contexts of curriculum theory and curriculum development and in the context of the management of teaching and learning processes.
Resum: Esta asignatura es una de las bases fundamentadoras de la mención de 4º curso "Gestión de la formación y de instituciones socioeducativas". El objetivo general es: Proporcionar conocimientos y recursos de acción profesional en el ámbito del diseño, desarrollo y la innovación de propuestas formativas. En ese sentido, los objetivos formativos específicos propuestos son: Diseñar y elaborar un proyecto curricular,teniendo presente las nociones básicas relativas al diseño, desarrollo de innovación curriculares. Analizar los elementos que configuran los procesos de elaboración y concreción de un currículum o de una propuesta curricular, desde referentes innovadores y lograr recursos relevantes para planificar la estrategia para su aplicación. Reflexionar sobre la elaboración de proyectos educativos en contextos de la teoría y despliegue curricular y en el contexto de la gest8ión de procesos de enseñanza-aprendizaje.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Pedagogia [2500261]
Pla d'estudis: Grau en Pedagogia [1211]Català
5 p, 75.2 KB

Anglès
4 p, 76.7 KB

Castellà
5 p, 79.1 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2018-07-13, darrera modificació el 2021-06-19   Favorit i Compartir