La comunicació com a peça clau en projectes solidaris
Duran Riera, Maria
Bonet Bagant, Montse, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Additional title: La comunicación como pieza clave de los proyectos solidarios
Date: 2018
Description: 89 pag.
Abstract: Durant molt de temps, la comunicació ha estat infravalorada en alguns sectors. El sector de les organitzacions solidàries n'és un clar exemple. De totes maneres, aquesta disciplina cada vegada s'ha professionalitzat més, fins a arribar a ser un actor gairebé imprescindible en qualsevol organització. La comunicació pot servir per fer visibles els problemes i per fer possibles les solucions. En aquest treball s'investiga la seva importància i el seu nivell d'incidència i rellevància a l'hora de convertir els objectius dels projectes solidaris en resultats.
Abstract: Durante mucho tiempo, la comunicación ha estado infravalorada en algunos sectores. El sector de la organizaciones solidarias és un ejemplo claro. De todas formas, a esta disciplina cada vez se ha profesionalizado más, hasta llegar a ser un actor casi imprescindible en cualquier organización. La comunicación puede servir para hacer visibles los problemas i para hacer posibles las soluciones. En este trabajo se investiga su importancia i su nivel de incidencia i relevancia en el momento de convertir los objetivos de los proyectos solidarios en resultados.
Abstract: For a long time, communication has been undervalued in some sectors. Solidarity organizations' sector can be a clear example. In any case, this discipline has achieved a more professional status lately, until it has become almost indispensable in any organization. Communication can be useful to make the problems visible and to make the solutions possible. This project aims to investigate its importance and its level of incidence and relevance when turning the objectives of the solidarity project into results.
Note: Premi UAB de la Fundació Autònoma Solidària (FAS) als millors Treballs de Fi de Grau sobre desenvolupament sostenible i justícia global. 2n Edició, curs 2017/2018
Note: L'autora demana ocultar temporalment el treball per presentar aquest treball a uns Premi UABs que organitza l'IEC. Un dels requisits, però, és que siguin obres inèdites. És per això, que m'agradaria retirar, de forma temporal, el meu treball del DDD, on hi pot accedir tothom i, per tant, perd la seva condició d'inèdit. Més endavant, quan hagi passat el concurs i la resolució dels Premi UABs, el tornaria a publicar al DDD.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Català
Studies: Publicitat i Relacions Públiques [2501935]
Study plan: Grau en Publicitat i Relacions Públiques [972]
Document: Treball de recerca ; Treball final de grau ; Text
Subject: Organitzacions no lucratives ; Comunicació en les organitzacions ; Solidaritat ; Imatge corporativa



89 p, 1.6 MB

The record appears in these collections:
Research literature > Bachelor's degree final project > Bachelor's degree final projects award-winning
Research literature > Bachelor's degree final project > Faculty of Communication Studies. TFG

 Record created 2018-09-17, last modified 2022-10-21



   Favorit i Compartir