Discordia : ideación, diseño y desarrollo creativo de una serie de ficción distópica sobre la España del 2042
Guerrero Clemente, Enrique
Montoliu Montes, Oriol
Salas Medina, Sergio
Gómez, Ángel Custodio, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Date: 2018
Description: 298 pag.
Abstract: En aquest treball de fi de grau es troba tot el desenvolupament creatiu necessari per a la creació d'una sèrie de ficció distópica destinada a una plataforma de vídeo a la carta: sinopsi de la sèrie completa, sinopsi de cadascun dels capítols de la sèrie i tractament, guió literari i guió tècnic del capítol pilot. Previament, també s'ha realitzat un estudi teòric sobre el gènere distópic, tant literari com audiovisual, i sobre els conceptes sèrie, thriller i drama. D'altra banda, també s'ha dut a terme una anàlisi del mercat en el qual es pretén introduir "Discordia".
Abstract: En este trabajo de final de grado se encuentra todo el desarrollo creativo necesario para la creación de una serie de ficción distópica destinada a una plataforma de video bajo demanda: sinopsis de la serie completa, sinopsis de cada uno de los capítulos de la serie y tratamiento, guión literario y guión técnico del capítulo piloto. Asímismo, también se ha realizado un previo estudio teórico sobre el género distópico, tanto literario como audiovisual, y sobre los conceptos serie, thriller y drama. Por otro lado, también se ha llevado a cabo un análisis del mercado en el que se pretende introducir "Discordia".
Abstract: In this dissertation you will find all the creative development for the creation of a dystopian fiction series aimed at a video on demand platform: synopsis of the complete series, a synopsis of each chapter of the series and treatment , literary script and technical script of the pilot chapter. In addition, a previous theoretical study of the dystopian genre, both literary and audiovisual, and on the concepts series, thriller and drama have also been carried out. On the other hand, an analysis of the market in which it is pretended to introduce "Discordia" has also been carried out.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Castellà
Studies: Comunicació Audiovisual [2501928]
Study plan: Grau en Comunicació Audiovisual [968]
Document: Treball de projecte ; Treball final de grau ; Text
Subject: Sèries televisives ; Política ; Guió ; Distopia ; Espanya



298 p, 2.9 MB

The record appears in these collections:
Research literature > Bachelor's degree final project > Faculty of Communication Studies. TFG

 Record created 2018-09-26, last modified 2023-11-13



   Favorit i Compartir