visitante ::
identificación
|
|||||||||||||||
Buscar | Enviar | Ayuda | Servicio de Bibliotecas | Sobre el DDD | Català English Español |
Página principal > Documentos de investigación > Trabajos de Fin de Grado > Detection methods of milk powder addition in pasteurized and UHT milks |
Fecha: | 2018 |
Descripción: | 1 pag. |
Nota: | Poster |
Nota: | Febrer |
Derechos: | Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. |
Lengua: | Anglès |
Titulación: | Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925] |
Plan de estudios: | Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974] |
Documento: | Treball final de grau ; Text |
Área temática: | Ciència i Tecnologia dels Aliments |
Materia: | Llet ; Aliments ; Nutrició ; Anàlisi |
1 p, 1016.4 KB |