El reflejo de la Islamofobia en la televisión catalana y española : un análisis a través de la mirada de las mujeres musulmanas
Ftah Ftah, Khadija
Garcia Altadill, Elisabet, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Data: 2018
Descripció: 91 pag.
Resum: La televisió és un aparell que gairebé tots tenim a casa nostra, i sovint els continguts que s'emeten en ella ens ajuden a construir una imatge (que pot ser errònia) sobre algunes realitats i col·lectius, com és en el cas dels col·lectius musulmans. En aquesta investigació s'analitza si les dones musulmanes perceben la Islamofòbia a la televisió espanyola i catalana, i s'estudien les seves apreciacions sobre la imatge que segons elles es transmet dels musulmans, per determinar si la TV catalana i espanyola és islamòfoba o no.
Resum: La televisión es un aparato que casi todos tenemos en nuestras casas, y a menudo los contenidos que se emiten en ella nos ayudan a construir una imagen (que puede ser errónea) sobre algunas realidades y colectivos, como es en el caso de los colectivos musulmanes. En esta investigación se analiza como las mujeres musulmanas perciben la Islamofobia (si la perciben) en la televisión española y catalana, y se estudian sus apreciaciones sobre la imagen que según ellas se transmite de los musulmanes, para determinar si la TV catalana y española es islamófoba o no.
Resum: Television is a device that almost everyone have at home, and its contents often contribute on building an image, that may be right or wrong, about some realities and collectives, as Muslim collectives. This research analyzes if Muslim women perceive Islamophobia on Spanish and Catalan television. Also their opinions about the image they think is transmitted about Muslims. In the end, this research wants to determine if Catalan and Spanish TV is Islamophobic or not.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Periodisme [2501933]
Pla d'estudis: Grau en Periodisme [971]
Document: Treball de recerca ; Treball final de grau ; Text
Matèria: Islamisme ; Televisió ; Dones



91 p, 2.6 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2018-10-10, darrera modificació el 2022-05-01



   Favorit i Compartir