Diseño y desarrollo de una herramienta de estimación de recursos
Navarro Aguila, Carlos
Benavente i Vidal, Robert, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciències de la Computació)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Títol variant: Design and development of a resource estimation tool
Títol variant: Diseny y desenvolupament d'una eina d'estimació de recursos
Data: 2018-07-03
Resum: En este proyecto se propone una herramienta de estimación de recursos basada en un algoritmo de búsqueda local. El objetivo de este proyecto se centra en la creación de una herramienta que permita determinar una mejor gestión de los recursos de los que dispone una empresa para planificar sus proyectos con el menor coste posible. Se ha creado una función de coste para modelizar el problema y poder mostrar un óptimo. Además, se han realizado una serie de pruebas para poder determinar el buen funcionamiento del algoritmo.
Resum: In this paper, a resource estimation tool base don a local search algorithm is proposed. The main objective of this project focuses on the creation of a tool that allows to determine a better management of the available resources to a company to plan their projects as lowest as posible. A cost function has been created to modelize the problema and show an optimum value to solve it. In addition, a series of tests have been performed to determine the proper functioning of the algorithm.
Resum: En aquest projecte es proposa una eina d'estimació de recursos basada en un algoritme de cerca local. L'objectiu d'aquest projecte es centra en la creació d'una eina que permeti determinar una millor gestió dels recursos dels quals disposa una empresa per planificar els seus projectes amb el menor cost possible. S'ha creat una funció de cost per modelitzar el problema i poder mostrar un òptim. A més, s'han realitzat una sèrie de proves per poder determinar el bon funcionament de l'algoritme.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Grau en Enginyeria Informàtica [2502441]
Pla d'estudis: Enginyeria Informàtica [958]
Document: Treball final de grau ; Text
Àrea temàtica: Menció Computació
Matèria: Búsqueda Tabú ; Funció de cost ; Habilitats ; Estat ; Óptim ; Mínim local ; Mínim global ; Función de coste ; Habilidades ; Estado ; Óptimo ; Mínimo local ; Mínimo global ; Tabu search ; Cost function ; Skills ; State ; Optimum ; Local mínimum ; Global mínimum



12 p, 1021.1 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Escola d'Enginyeria. TFG

 Registre creat el 2018-10-24, darrera modificació el 2023-07-22



   Favorit i Compartir