AlergenEasier : iOS real time application based on geofencing and allergens filtering
Pérez Barros, Mireia
Grau Sala, Ramon, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Arquitectura de Computadors i Sistemes Operatius)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Additional title: AlergenEasier : aplicació iOS a temps real basada en geofencing i filtrat d'al·lèrgens
Additional title: AlergenEasier : Aplicación iOS en tiempo real basada en geofencing y filtrado de alérgenos
Date: 2018-07-01
Abstract: In the avancing world of technology, mobile applications are a rapidly growing segment of the global Mobile market to the extent that nowadays everyone has a phone on his pocket. This paper presents the development process to construct a native iOS application that makes use of Mobile thechnology such as geolocation and a real-time backend to support secure eating in individuals with severe food allergies. This project focuses not only on the application development itself but also on ensuring user privacy and security as well as the application quality by testing it.
Abstract: En el món avançant de la tecnologia les aplicacions mòbils són un segment del mercat global que creix ràpidament, fins a tal punt que avui tothom té un telèfon mòbil a la butxaca. Aquest article presenta el procés de desenvolupament per implementar una aplicació nativa per iOS, que fa ús de tecnologies com la geolocalització i backend a temps real per donar suport a l'alimentació segura en persones amb al·lèrgies alimentàries greus. Aquest projecte es centra no només en el desenvolupament de l'aplicació, sinó també en garantir la privadesa i seguretat de l'usuari i les seves dades sensibles, així com la qualitat de l'aplicació gràcies al testing.
Abstract: En el acelerado mundo de la tecnología, las aplicaciones móviles son un segmento del mercado móvil mundial en rápido crecimiento, en la medida en que hoy en día todos tenemos un teléfono en el bolsillo. Este documento presenta el proceso de desarrollo de una aplicación iOS nativa que hace uso de la tecnología móvil, como la geolocalización y un back-end en tiempo real para apoyar la alimentación segura en personas con alergias alimentarias graves. Este proyecto se centra no solo en el desarrollo de la aplicación en sí, sino también en garantizar la privacidad y seguridad del usuario, así como en la calidad de la aplicación mediante testing.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Anglès
Studies: Grau en Enginyeria Informàtica [2502441]
Study plan: Enginyeria Informàtica [958]
Document: Treball final de grau ; Text
Subject area: Menció Tecnologies de la Informació
Subject: Geofencing ; Native ios application ; Backend-as-a-Service ; Severe food allergies ; Allergens filtering ; Aplicació ios nativa ; Al·lèrgies alimentàries ; Filtrat d'al·lèrgens ; Aplicación ios nativa ; Alergias alimentarias ; Filtrado de alérgenos



11 p, 3.4 MB

The record appears in these collections:
Research literature > Bachelor's degree final project > School of Engineering. TFG

 Record created 2018-10-24, last modified 2023-07-22



   Favorit i Compartir