App/Web responsive pel control d'accessos
López Velasco, Ana
Talló Sendra, Marc, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciències de la Computació)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Additional title: App/Web responsive para el control de accesos
Additional title: Responsive app/web for access control
Date: 2019-02-11
Abstract: Aplicació/web responsive que permet als usuaris fer la reserva de sales i de material mostrant la disponibilitat diària i horària oferint a l'usuari les possibilitats restants. El procés de reserva de sales també permet indicar la quantitat de persones per les que es realitza la reserva dependent de l'aforament disponible a més d'oferir la possibilitat de, en el mateix procés fer la reserva de material. Això mateix també es podrà fer en un procés a part, ja que pot ser que hi hagi material que no estigui associat a cap sala. Per la part de l'administrador, ell podrà fer tota la gestió de les sales a més de poder extreure estadístiques dels moviments que s'hagin fet. El projecte, que s'ha implementat utilitzant el desenvolupament iteratiu incremental, consta d'un estudi de mercat previ on es va poder conèixer la competència i es va adaptar el producte basant-se en les conclusions extretes. L'eina, per tant, és simple, intuïtiva i portable per poder ser utilitzada per qualsevol usuari sigui experimentat o no, des de qualsevol dispositiu sent perfectament aplicable a qualsevol institució.
Abstract: Aplicación/web responsive que permite a los usuarios hacer la reserva de salas i de materiales mostrando la disponibilidad diaria i horaria ofreciendo al usuario las posibilidades restantes. El proceso de reserva de salas también permitirá indicar la cantidad de personas para las que se realiza la reserva dependiendo del aforo disponible. Además se ofrece la posibilidad de, en el mismo proceso hacer la reserva de material. Esto mismo también se puede hacer en un proceso a parte, ya que puede ser que haya material que no esté asociado a ninguna sala. Por la parte del administrador él podrá hacer toda la gestión de las salas además de poder extraer estadísticas de los movimientos que se hayan hecho. El proyecto, que se ha implementado utilizando el desarrollo iterativo incremental, consta de un estudio de mercado previo donde se pudo conocer a la competencia y se adaptó el producto en base a conclusiones extraídas. La herramienta, por tanto, es simple, intuitiva y portable para poder ser utilizada por cualquier usuario sea experimentado o no, desde cualquier dispositivo y siendo perfectamente aplicable a cualquier institución.
Abstract: A responsive application that allows users to make reservations of rooms and materials, which show the user daily and hourly availability to offer the remaining possibilities. The rooms reservation process also allows to indicate the amount of people to whom the reservation is made based on the capacity available, as well as to offer the possibility, in the same process, to reserve material. The same can be done in a different process, since there may be material that is not associated with any room. On the administrator part, he will be able to do all the management of the rooms, as well as to extract the movements statistics that have been made. The project, which has been implemented using incremental iterative development, consists of a previous market study where the competition could be known and the product was adapted based on conclusions drawn. The tool, therefore, is simple, intuitive and portable to be used by any user whether experienced or not, from any device and being perfectly applicable to any institution.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Grau en Enginyeria Informàtica [2502441]
Study plan: Enginyeria Informàtica [958]
Document: bachelorThesis ; Text
Subject area: Menció Enginyeria del Software
Subject: App ; Material ; Sales ; Control ; Gestió ; Reserva ; Calendari ; Aforament ; Salas ; Gestión ; Calendario ; Aforo ; Rooms ; Management ; Reservation ; Calendar ; Capacity14 p, 1.4 MB

The record appears in these collections:
Research literature > Bachelor's degree final project > School of Engineering

 Record created 2019-03-13, last modified 2019-03-23   Favorit i Compartir