Psicopatologia de la Infància i l'Adolescència [102538]
Jané i Ballabriga, Maria del Claustre
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Psicologia

Additional title: Child and Adolescent Psychopathology
Additional title: Psicopatología de la Infancia y la Adolescencia
Date: 2019-20
Abstract: Objectius Generals 1. Tenint en compte que l'alumnat ja ha cursat simptomatologia general a l'assignatura troncal, es vol aprofundir en les principals categories diagnostiques de la psicopatologia de la infància i l'adolescència. 2. Aplicar els coneixements adquirits en la resolució de casos pràctics. Objectius Específics 1. Conèixer els Trastorns del Neurodesenvolupament. 2. Conèixer els Trastorns Internalitzats. 3. Conèixer els Trastorns Externalitzats. 4. Aprofundir en les patologies severes i cròniques de la infància i l'adolescència.
Abstract: Objetivos Generales 1. Teniendo en cuenta que el alumnado ya ha cursado sintomatología general en la asignatura troncal, se quiere profundizar en las principales categorías diagnósticas de la psicopatología de la infancia y la adolescencia. 2. Aplicar los conocimientos adquiridos en la resolución de casos prácticos. Objetivos específicos 1. Conocer los Trastornos del Neurodesarrollo. 2. Conocer los Trastornos Internalizados. 3. Conocer los Trastornos Externalizados. 4. Profundizar en las patologías severas y crónicas de la infancia y la adolescencia.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Psicologia [2502443]
Study plan: Grau en Psicologia [954]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
4 p, 102.5 KB

Anglès
5 p, 102.1 KB

Castellà
4 p, 101.6 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Course guides

 Record created 2019-06-29, last modified 2023-01-28



   Favorit i Compartir