Traducció literària B-A (anglès-castellà) [101295]
López Guix, Gabriel
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Traducció i d'Interpretació

Additional title: Literary translation B-A (English-Spanish)
Additional title: Traducción literaria B-A (inglés-castellano)
Date: 2019-20
Abstract: L'objectiu d'aquest curs és desenvolupar habilitats per resoldre problemes quan es tradueixin textos literaris que reflecteixin diferents gèneres. Al final del curs, els estudiants haurien de ser capaços de: Demostrar coneixement i comprensió dels principis metodològics que regeixen la traducció de textos literaris, aspectes professionals i instrumentals i problemes contrastius per a aquesta combinació lingüística. Aplicar aquest coneixement a la resolució de problemes de traducció en textos literaris clàssics i contemporanis per a gèneres com la prosa, la poesia, el teatre. Combinar diferents àrees de coneixement a l'hora de prendre decisions sobre qüestions relacionades amb la traducció de textos literaris. Transmetre informació, idees, problemes i solucions relacionades amb la traducció de textos literaris. Aplicar les seves habilitats perquè puguin treballar amb més autonomia en futurs estudis especialitzats en la traducció de textos literaris.
Abstract: El objetivo de este curso es desarrollar habilidades de resolución de problemas al traducir textos literarios que reflejan diferentes géneros. Al final de este curso, los estudiantes deben ser capaces de: Demostrar conocimiento y comprensión de los principios metodológicos que rigen la traducción de textos literarios, los aspectos profesionales e instrumentales, y problemas de contrastividad para la combinación lingüística Aplicar dicho conocimiento para resolver problemas de traducción de textos literarios clásicos y contemporáneos de géneros como prosa, poesía, teatro y otros. Combinar diferentes áreas de conocimiento en la toma de decisiones sobre sobre cuestiones relacionadas con la traducción literaria. Transmitir información, ideas, problemas y soluciones relacionados con la traducción de textos literarios. Aplicar sus habilidades para poder emprender con un elevado grado de autonomía estudios posteriores para la especialización en la traducción literaria.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà.
Studies: Traducció i Interpretació [2500249]
Study plan: Grau en Traducció i Interpretació [822]Català
7 p, 115.8 KB

Anglès
7 p, 114.6 KB

Castellà
7 p, 114.8 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-07-05, last modified 2020-02-06   Favorit i Compartir