Genètica [102674]
Folch Albareda, Josep Maria
Amills Eras, Marcelo
Ramayo Caldas, Yuliaxis
Casellas Vidal, Joaquín
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Additional title: Genetics
Additional title: Genética
Date: 2019-20
Abstract: Es tracta d'una assignatura de segón curs del grau de Veterinària, de caràcter bàsic i en la que l'estudiant haurà d'adquirir els coneixements teòrics i pràctics que li permetran entendre l'organització i estructura del genoma en procariotes i eucariotes, els mecanismes d'expressió gènica i la seva regulació a nivell transcripcional i post-transcripcional, així com conèixer les diferents fonts de variació genètica, des de les mutacions nucleotídiques puntuals a les reordenacions cromosòmiques, i el seu impacte sobre diversos fenotipus d'interès veterinari. L'estudiant també es familiaritzarà amb diverses tècniques d'anàlisi del genoma i de la variabilitat genètica. Els objectius formatius concrets són: Familiaritzar-se amb els conceptes bàsics de la Genètica. Conèixer els mecanismes que regulen l'expressió gènica Comprendre com es produeix la transmissió de caràcters fenotípics a la descendència. Entendre els processos a través dels quals els factors genètics i ambientals afecten a la variació fenotípica i a les diverses patologies pròpies de les espècies domèstiques Conèixer les tècniques i mètodes de la Genètica Molecular i la Genòmica Estructural i Funcional.
Abstract: Se trata de una asignatura de segundo curso del grado de Veterinaria, de carácter básico y en la que el estudiante deberá ad Los objetivos formativos concretos son: - Familiarizarse con los conceptos básicos de la Genética. - Conocer los mecanismos que regulan la expresión génica - Comprender cómo se produce la transmisión de caracteres fenotípicos a la descend - Entender los procesos a través de los cuales los factores genéticos y ambientales a - Conocer las técnicas y métodos de la Genética Molecular y la Genómica Estructura.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà.
Studies: Veterinària [2502445]
Study plan: Graduat o Graduada en Veterinària [955]Català
5 p, 105.9 KB

Anglès
4 p, 103.3 KB

Castellà
4 p, 103.7 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-07-05, last modified 2020-02-08   Favorit i Compartir