Introducció a la Cultura Francesa [103361]
García López, Maria del Mar
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres

Additional title: Introduction to French Culture
Additional title: Introducción a la Cultura Francesa
Date: 2019-20
Abstract: L'assignatura Introducció a la cultura francesa forma part de la formació bàsica dels estudiants de primer curs del grau d'Estudis francesos així com del grau d'Estudis de francès i anglès. L'objectiu de l'assignatura és proporcionar un panorama introductori dels principals aspectes historics, culturals, socioeconòmics i polítics de l'espai francòfon, així com dels efectes del colonialisme i postcolonialisme, amb especial atenció a les qüestions d'identitat lingüística, nacional i racial. Il·lustrem aquesta introducció amb una selecció de textos i films procedents dels països francòfons que ajuda els estudiants a adquirir una pespectiva crítica i equitativa de les "cultures francòfones".
Abstract: La asignatura Introducción a la cultura francesa forma parte de la formación básica de los estudiantes de primer curso del grado de Estudios franceses y del grado de Estudios de francés e inglés. El objetivo de la asignatura es proporcionar un panorama introductorio de los principales aspectos históricos, culturales, socioeconómicos y políticos del espacio francófono, así como de los efectos del colonialismo y del poscolonialismo, con especial atenció a las cuestiones de identidad lingüística, nacional y racial. Esta introducción se ilustra con una selección de textos y filmes procedentes de los países francófonos que permite a los estudiantes adquirir una perspectiva crítica i equitativa de las "culturas francófonas".
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà.
Studies: Estudis d'Anglès i Francès [2501913] ; Estudis Francesos [2502533]
Study plan: Grau en Estudis Francesos [988] ; Grau en Estudis d'Anglès i de Francès [997]Català
5 p, 106.7 KB

Anglès
5 p, 106.2 KB

Castellà
5 p, 107.0 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-07-05, last modified 2019-11-28   Favorit i Compartir