Internet
Moragas Spà, Miquel de, 1943- (Universitat Autònoma de Barcelona)
Domingo, David (Universitat Rovira i Virgili. Unitat de Comunicació Audiovisual, Publicitat i Periodisme)

Publicación: Bellaterra (Cerdanyola del Vallès): Universitat Autònoma de Barcelona. Servei de Publicacions; Publicacions de la Universitat Jaume I; Universitat Pompeu Fabra; Universitat de València. Servei de Publicacions, 2003
Descripción: 20 pag.
Resumen: Tot i la crisi soferta a principi dels anys dos mil, la implantació d'Internet no s'atura. La seva consolidació com a mitjà de comunicació i com a eina de treball ha plantejat canvis estructurals en molts àmbits, entre ells, la comunicació, el sector educatiu o l'administració pública. El capítol identifica els nivells d'implantació d'Internet a Catalunya, els principals actors i els usos, i se'ls contrasta amb al situació mundial. També s'apunten les perspectives de futur d'aquest nou instrument de comunicació en els sectors principals de la societat.
Ayudas: Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca 2001-SGR-00165
Nota: Obra col·lectiva biennal, creada per l'Institut de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona (InCom-UAB), l'any 2000. La segona edició, corresponent al bienni 2001‒2002, va comptar amb el suport de la Generalitat de Catalunya, el patrocini de Gas Natural SDG; la col·laboració de la Diputació de Barcelona, la Fundació Jaume Bofill, el Gremi de Publicitat de Catalunya, l'Institut d'Estudis Catalans i l'Oficina de Justificació de la Difusió (OJD).
Nota: En el marc del Grup d'Estudis Internacionals de Televisió (InCom-UAB), reconegut com a Grup Consolidat de Recerca de la Generalitat de Catalunya per al període 2001-2004 (Referència de concessió 2001 SGR 00165).
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Lengua: Català
Colección: Aldea Global, Documents; 1
Documento: Capítol de llibre
Materia: Comunicació ; Catalunya ; Mitjans de Comunicació ; Internet
Publicado en: Informe de la comunicació a Catalunya, 2003, p. 171-190, ISSN 2014-2773

Podeu consultar el llibre complet a: https://ddd.uab.cat/record/208182


14 p, 1.0 MB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Documentos de los grupos de investigación de la UAB > Centros y grupos de investigación (producción científica) > Ciencias sociales y jurídicas > Instituto de la Comunicación de la Universidad Autónoma de Barcelona (InCom-UAB)
Libros y colecciones > Capítulos de libros

 Registro creado el 2019-07-11, última modificación el 2023-11-20



   Favorit i Compartir