Comunicació i Educació [105058]
Bertrán Tarrés, Marta
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de l'Educació

Títol variant: Communication and Education
Títol variant: Comunicación y Educación
Data: 2019-20
Resum: L'objectiu d'aquest mòdul és que els estudiants desenvolupin una comprensió dels enfocaments comunicatius en el context de l'ensenyament. Els estudiants entendran la importància de les tecnologies modernes de la informació i la comunicació, i milloraran les seves habilitats de comunicació científica. En particular, s'introduirà el concepte sociològic i psicològic de la comunicació i el concepte de pedagogia de ressonància. A sobre, tractaran el concepte d'aules creatives i desenvoluparan un enfocament pràctic d'ensenyament de llengües comunicatives. Habilitats: Millorar les capacitats de reflexió Millorar els trets de personalitat subjacents a les habilitats de comunicació Ser capaç d'aplicar trets de personalitat en la professió docent Comprendre el concepte d '"aules creatives" com a concepte multidimensional. Aplicar eines digitals en educació lingüística (còmics, vídeos) Crear el propi "quadre d'eines de comunicació" 1.
Resum: The aim of this module is that students develop an understanding of communicative approaches in the context of teaching. Students will understand the importance of modern information and communication technologies and will enhance their scientific communication skills. In particular they will be introduced to the sociological and psychological concept of communication and the concept of resonance pedagogy. Above that they will be dealing with the concept of creative classrooms and develop a practical approach to communicative language teaching.
Resum: El objetivo de este módulo es que los estudiantes desarrollen una comprensión de los enfoques comunicativos en el contexto de la enseñanza. Los estudiantes entenderán la importancia de las tecnologías modernas de la información y la comunicación, y mejorarán sus habilidades de comunicación científica. En particular, se introducirá el concepto sociológico y psicológico de la comunicación y el concepto de pedagogía de resonancia. Además, tratarán el concepto de aulas creativas y desarrollarán un enfoque práctico de enseñanza de lenguas comunicativas. Habilidades: Mejorar las capacidades de reflexión Mejorar los rasgos de personalidad subyacentes a las habilidades de comunicación Ser capaz de aplicar rasgos de personalidad en la profesión docente Comprender el concepto de "aulas creativas" como concepto multidimensional. Aplicar herramientas digitales en educación lingüística (cómics, vídeos) Crear el propio "cuadro de herramientas de comunicación" 1.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Educació primària [2500798]
Pla d'estudis: Grau en Educació Primària [896]Català
3 p, 96.3 KB

Anglès
3 p, 96.4 KB

Castellà
3 p, 95.6 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2019-07-12, darrera modificació el 2020-10-31   Favorit i Compartir